Ταχιάος: Προσπάθησαν να αρπάξουν το 9 μηνών βρέφος συγγενούς μου - iefimerida.gr

Ταχιάος: Προσπάθησαν να αρπάξουν το 9 μηνών βρέφος συγγενούς μου

Ο Νίκος Ταχιάος σε ομιλία του / Φωτογραφία: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος μίλησε για την τρομακτική εμπειρία που είχε η ανιψιά της συζύγου του στο κέντρο της πόλης όταν άγνωστοι προσπάθησαν να της αρπάξουν το 9 μηνών παιδί της.

Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι όταν τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν στις δύο γυναίκες. Οι δράστες αποπειράθηκαν να αρπάξουν το 9 μηνών βρέφος της ανηψιάς της συζύγου του προκειμένου να αρπάξουν την τσάντα της 46χρονης γυναίκας του.

«Τους είχαν δει για αρκετή ώρα πριν περίοικοι» είπε ο κ. Ταχιάος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό. Μάλιστα είπε πως Αφρικανοί μικροπωλητές ήταν αυτοί που κινητοποιήθηκαν και μάλιστα τον έναν από τους τρεις αλλοδαπούς, έναν 23χρονο Λίβυο, που τελικά συνελήφθη τον ακινητοποίησαν.

Ο κ.Ταχιάος είπε πως η αστυνομία πρόσθεσε ότι «οι εγκληματίες μαζί μου θα βρουν κακό μπελά, η ασφάλεια των Θεσσαλονικέων αποτελεί πρωτη προτεραιότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ