MasterChef 3: Η απόλυτη ανατροπή -Η κόκκινη ομάδα κέρδισε ταξίδι στην Ρώμη! -Γιατί δεν πήγε ο Ζαχίρ [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Η απόλυτη ανατροπή -Η κόκκινη ομάδα κέρδισε ταξίδι στην Ρώμη! -Γιατί δεν πήγε ο Ζαχίρ [βίντεο]

Οι παίκτες του MasterChef
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπλήξεις και ανατροπές είχε το επεισόδιο της Πέμπτης στο MasterChef 3.

Απο την μία οι κριτές ανακοίνωσαν τον νικητή της ομαδικής δοκιμασίας και από την άλλη ένα απρόοπτο με τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας στεναχώρησε τους υπόλοιπους παίκτες.

Αρχικά οι κριτές του MasterChef ανακοίνωσαν στους παίκτες πως η διαφορά των δύο ομάδων στην βαθμολογία ήταν 40 ψήφοι (48-8), κάτι που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι στιγμής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 21 Μάρ, 2019 στις 12:19 μμ PDT

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα, οι παίκτες της οποίας κέρδισαν ένα ταξίδι στη Ρώμη με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Ωστόσο από το ταξίδι στη Ρώμη θα λείπει ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, ο Ζαχίρ Γιαβαρί, καθώς ένα πρόβλημα με τα χαρτιά του δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει μέχρι την Ρώμη.

Συγκεκριμένα την ανακοίνωση έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος ανέφερε στο Ζαχίρ Γιαβαρί πως ως δώρο θα τον πάρει ο ίδιος με την μηχανή του και τον θα βγάλει για φαγητό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 21 Μάρ, 2019 στις 12:49 μμ PDT

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο Ζαχίρ δεν θα πάει ποτέ στην Ρώμη, καθώς οι κριτές του ανέφεραν πως μόλις λυθεί το πρόβλημα θα ταξιδέψει μαζί τους μέχρι την γειτονική πόλη.

Πάντως ο Ζαχίρ αν και φάνηκε στεναχωρημένος, ευχαρίστησε από πλευράς του όλους όσους προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ταξιδέψει κι αυτός.

Οσο για την μπλε ομάδα, όλοι οι παίκτες «ρίχτηκαν» στην μάχη για την ασυλία, καθώς σύμφωνα με τους κριτές αυτό ήταν το πιο δίκαιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 21 Μάρ, 2019 στις 12:31 μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ