Ένα μπάνιο στο ασανσέρ μόνο για τολμηρούς [εικόνες] - iefimerida.gr

Ένα μπάνιο στο ασανσέρ μόνο για τολμηρούς [εικόνες]

Μεξικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους ιδιοκτήτες του εντυπωσιακού ρετιρέ, στην Γκουανταλαχάρα στο Μεξικό, μόνο υψοφοβικούς δεν θα τους έλεγες, αφού το μπάνιο τους βρίσκεται στην κορυφή ενός αχρησιμοποίητου ανελκυστήρα 15 ορόφων και το μόνο που τους χωρίζει από το ιλλιγιώδες κενό από κάτω είναι ένα κομμάτι γυαλί.

Το «ιδιαίτερο» αυτό μπάνιο σχεδιάστηκε από την αρχιτεκτονική ομάδα της εταιρείας Hernandez Silva Arquitectos στο Μεξικό.

Ολόκληρο το σπίτι είναι άκρως εντυπωσιακό, αλλά το μπάνιο κλέβει τις εντυπώσεις, αφού δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βλέπει προς τα κάτω ολόκληρο το ασανσέρ.

Η εταιρία είχε ανέλαβε την ανακαίνιση σ' ένα από τα ιστορικότερα κτίρια της Γκουανταλαχάρα, που υπάρχει από το 1970, όταν ανακάλυψαν το εν αχρηστία φρεάτιο του ανελκυστήρα που και σκέφτηκαν πως θα μπορούσε να «μεταμορφωθεί» σε ένα εντυπωσιακό μπάνιο από γυαλί, αξιοποιώντας της έννοιες της διαφάνειας και της απλότητας των υλικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ