ΝΔ: Αντί να ζητήσει συγγνώμη ο Ν. Παππάς για το «Μακεδονία Ξακουστή» παραληρεί χυδαία - iefimerida.gr

ΝΔ: Αντί να ζητήσει συγγνώμη ο Ν. Παππάς για το «Μακεδονία Ξακουστή» παραληρεί χυδαία

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Νίκο Παππά δίνει η Νέα Δημοκρατία, η οποία είχε επικρίνει έντονα τον υπουργό που υποστήριξε στην επεισοδιακή ομιλία του στη Βέροια την Τετάρτη, ότι η «Μακεδονία ξακουστή» ήταν στο παρελθόν η Μακεδονία των γειτόνων.

Αντιδρώντας, ο Ν. Παππάς είχε κατηγορήσει την ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη ότι «έχουν παραδοθεί σε μια ομάδα ακροδεξιών, η οποία αρνείται να καταδικάσει τις αντισυγκεντρώσεις ελάχιστων ακραίων, αλλά και το φασιστικό σύνθημα "αλήτες προδότες πολιτικοί"»

Όταν στο μυαλό σου «ξακουστή» ήταν η Μακεδονία των Σκοπίων και αυτή είναι η αφετηρία της διαπραγμάτευσής σου, αναμενόμενο είναι μετά να πανηγυρίζεις για μια εθνικά επιζήμια συμφωνία, όπως αυτή των Πρεσπών. Παραδίδουμε τον κ. Παππά και το κόμμα του στην κρίση των Ελλήνων. pic.twitter.com/wnFX6nleaR

Η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της τονίζει:

«Ο κ. Παππάς αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ασύλληπτη χθεσινή του προσβολή στους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες, προσπαθεί να τη δικαιολογήσει με ένα παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων».

Οπως επισημαίνει η Πειραιώς «του είναι δύσκολο προφανώς να συμβιβαστεί με τις άδειες αίθουσες που αντίκρισε στην φρουρούμενη περιοδεία του».

Για να καταλήξει η ΝΔ: «Ας το συνειδητοποιήσουν, ωστόσο, στον ΣΥΡΙΖΑ: Ολοένα και λιγότεροι θα είναι στο εξής οι στημένοι χειροκροτητές τους και άφθονοι μόνον οι αστυνομικοί που θα τους συνοδεύουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ