Επέστρεψαν τα «Φιλαράκια»; Το γεμάτο αναμνήσεις βίντεο της Κόρντεϊ Κοξ [βίντεο] - iefimerida.gr

Επέστρεψαν τα «Φιλαράκια»; Το γεμάτο αναμνήσεις βίντεο της Κόρντεϊ Κοξ [βίντεο]

Οι πρωταγωνιστές της σειρά «Φιλαράκια». Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παλιές καλές στιγμές θέλησε μάλλον να ξαναζήσει η Κόρντεϊ Κοξ, τρελαίνοντας τους θαυμαστές της και τους λάτρεις της σειράς «Τα Φιλαράκια».

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να γυρίσει μια μίνι έκδοση της τηλεοπτικής σειράς που συνεχίζει να έχει φανατικό κοινό, όταν βρέθηκε στην πολυκατοικία που γυριζόταν τα «Φιλαράκια» στη Νέα Υόρκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The One Where My Rent Went Up $12,000 #friends #mollymcnearney #missthosedays

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις 20 Μάρ, 2019 στις 9:21 μμ PDT

Η Κόρντεϊ Κοξ, που υποδυόταν την Μόνικα Γκέλερ στην σειρά, μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο που την δείχνει να περπατά προς την πολυκατοικία – οι λάτρεις της σειράς την ξέρουν σίγουρα -, λέγοντας: «Καληνύχτα παιδιά. Πάω σπίτι» με την μουσική υπόκρουση της σειράς. Στη λεζάντα έγραψε: «Το διαμέρισμα όπου το ενοίκιό μου έφτασε στα 12.000 δολάρια».

Οι θαυμαστές της σειράς ενθουσιάστηκαν με το βίντεο, με κάποιον να γράφει: «Αυτό είναι ανεκτίμητο» και κάποιον άλλον να προσθέτει: «Είναι η καλύτερη».

Ωστόσο, ένας θαυμαστής έσπευσε να επισημάνει ένα λάθος, καθώς η Μόνικα και ο Τσάντλερ μετακόμισαν από το διαμέρισμα αυτό προς το τέλος της σειράς και έγραψε: «Αυτό δεν είναι πλέον το σπίτι σου, μετακόμισες με τον Τσάντλερ».

Πάντως, προς απογοήτευση των θαυμαστών της σειράς «Τα Φιλαράκια» δεν θα υπάρξει τηλεοπτική συνέχεια, όπως αποκάλυψε ένας εκ των σεναριογράφων. «Δεν θα συμβεί ποτέ. Ποτέ. Ότι ήταν να κάνουμε, το κάναμε. Λέγαμε αστειευόμενοι πως αν τα Φιλαράκια δημιουργούνταν σήμερα, θα υπήρχε μια καφετέρια γεμάτοι με ανθρώπους που απλά θα χάζευαν στα κινητά τους. Δεν θα υπήρχαν πραγματικές συνομιλίες».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ