Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία της Nova [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία της Nova [βίντεο]

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, "Bleed for The Throne" που διοργανώνει η Nova κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) και υλοποιείται διεθνώς με αφορμή τον τελευταίο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», της HBO.

Μετά τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές αιμοδοσίες, σειρά παίρνει το διήμερο 26-27 Μαρτίου η Αθήνα και συγκεκριμένα το Μετρό Συντάγματος (09:00-20:00).

Την επικοινωνιακή ενέργεια της Nova στηρίζουν και γνωστοί ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ολυμπιακός κόπως οι Omar Elabdellaoui, Γιώργος Μασούρας, Λεονάρντο Κούτρης και Miguel Ángel Guerrero και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως οι Ousmane Coulibaly και Omri Altman.

Στους εθελοντές αιμοδότες θα δοθεί από ένα συλλεκτικό μπλουζάκι «Bleed For The Throne». Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σχετικό διαγωνισμό κερδίζοντας επιπλέον δώρα.

Αναφορικά με τη συμμετοχή τους στον σχετικό διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές αιμοδότες θα μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα η οποία βρίσκεται στο παρακάτω link: http://www.novaguide.gr/bleedforthethrone

Εδώ μπορείτε να δείτε τα καλέσματα των ποδοσφαιριστών των "αιωνίων" στους φιλάθλους και όχι μόνο!

Ομάρ Ελαμπντελαουί

Γιώργος Μασούρας

Λεονάντρο Κούτρης

Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο

Ουσμάν Κουλιμπαλί

Ομρί Αλτμαν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova αιμοδοσία Παναθηναϊκός Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ