Η Χάιντι Κλουμ κορμάρα στα 45 της -Τόπλες φωτό κόλαση[εικόνες]

Θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα supermodel στο κόσμο και η Χάιντι Κλουμ αποδεικνύει πως αξίζει πραγματικά τον τίτλο.

Την Τετάρτη, το διάσημο μοντέλο ανάρτησε μια φωτογραφία της στο Instagram που την δείχνει με την πλάτη γυρισμένη στον φακό κοιτάζοντας τους ουρανοξύστες του Χονγκο Κονγκ και φορώντας μόνο ένα μαύρο δαντελένιο εσώρουχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις 20 Μάρ, 2019 στις 3:42 μμ PDT

Η Χάιντι Κλουμ βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ με τον αρραβωνιαστικό της Τομ Κόλιτζ και όπως φαίνεται περνούν μερικές τρυφερές στιγμές.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του νωρίτερα φέτος, με την σχέση τους να μετρά μόλις 10 μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις 21 Μάρ, 2019 στις 3:29 πμ PDT

Και η Χάιντι Κλουμ παραδέχτηκε πως τα τέσσερα παιδιά της, η 14χρονη Έλεν, ο 14χρονος Χένρι, ο 12χρονος Τζόαν και η 9χρονη Λου, «ανυπομονούν για τον γάμο» καθώς αγαπούν πολύ τον 29χρονο πατριό τους.

Μιλώντας στο περιοδικό Closer την Τρίτη, το διάσημο μοντέλο είπε: «Τα παιδιά λατρεύουν τον Τομ. Ανυπομονούν για τον γάμο. Θα συμμετέχουν σε μεγάλο ποσοστό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις 20 Μάρ, 2019 στις 12:29 πμ PDT

Αναφορικά με τον αρραβώνα τους, μετά από μόλις 10 μήνες σχέσης, είπε: «Γνωριστήκαμε τον Φεβρουάριο του 2018 – και ειλικρινά, πιθανότατα θα τον είχα παντρευτεί εκείνη την ημέρα. Εξεπλάγην όταν μου έκανε πρόταση γάμου, αλλά κατά κάποιον τρόπο ήξερα πως θα συνέβαινε γιατί ταιριάξαμε αμέσως».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις 4 Ιαν, 2019 στις 2:38 μμ PST

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret δήλωσε ότι έχουν ορίσει ήδη ημερομηνία γάμου, αλλά είναι πολύ απασχολημένοι για να σχεδιάσουν οτιδήποτε.

Η Χάιντι Κλουμ γνώρισε τον Τομ στα γυρίσματα του γερμανικού «Next Top Model» και ο κιθαρίστας της έκανε πρόταση γάμου στις 24 Δεκεμβρίου με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Το διάσημο μοντέλο είναι 16 χρόνια μεγαλύτερη από τον αρραβωνιαστικό της και όσον αφορά στο γάμο τους είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα στο ET: «Είμαστε και οι δύο Γερμανοί, επομένως ο γάμος θα είναι πολύ οργανωμένος και στην ώρα του. Ακριβώς στην ώρα του και πολύ οργανωμένος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ