Ανευ ορίων προκλήσεις από τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της Ρωσίας: Ουρούν σε νιπτήρα γεμάτο χιλιάδες δολάρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανευ ορίων προκλήσεις από τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της Ρωσίας: Ουρούν σε νιπτήρα γεμάτο χιλιάδες δολάρια [εικόνες]

Νεαρός Ρώσος πετά χρήματα από το αυτοκίνητο (Video by @cr1stal0 @jew1sh_) ⠀
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε όριο φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει οι προκλήσεις κακομαθημένων πλουσιόπαιδων από τη Ρωσία, οι οποίοι επιδεικνύουν με κάθε τρόπο τα πλούτη τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο γιος ενός Ρώσου μεγιστάνα, ο οποίος καυχιέται για τα πλούτη του, κάνοντας την... ανάγκη του, πάνω σε 3.000 δολάρια, που βρίσκονται μέσα σε έναν νεροχύτη!

Ο νεαρός άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ανέβασε το βίντεο σε λογαριασμό στο Instagram, που είναι αφιερωμένος στα «κατορθώματα» των κακομαθημένων πλουσιόπαιδων της Ρωσίας που ζουν μέσα στη χλιδή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

На первый взгляд может показаться, что я нассал на три штуки баксов, но на на самом деле я нассал вам в душу??? Video by @richrussiankids #RichRussianKids ⠀ #RRK ⠀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rich Russian Kids (@richrussiankids) στις 9 Μάρ, 2019 στις 6:45 πμ PST

Σε άλλη ανάρτηση, βλέπουμε μια εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα, που ονομάζεται Μαρία, να ποζάρει δίπλα από ένα ιδιωτικό τζετ, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας αναγράφεται, «Ένα ποσό το ίδιο με το ετήσιο εισόδημά σας μπαίνει καθημερινά στον τραπεζικό λογαριασμό μου», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες των social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Годовой оборот твоей никчемной жизни каждый день мне падает на счёт, но ему не больно??? Ph by @mary_pastnova ⠀ ⠀ #RichRussianKids ⠀ #RRK ⠀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rich Russian Kids (@richrussiankids) στις 2 Μάρ, 2019 στις 5:23 πμ PST

Η Μαρία επίσης φωτογραφίζεται μέσα σε ένα πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο και το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Νεαρή Ρωσίδα μέσα σε ένα πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο

Οι προκλήσεις των κακομαθημένων πλουσιόπαιδων της Ρωσίας, που κάνουν ζωή χαρισάμενη με τα λεφτά των γονιών τους, δεν σταματούν εδώ. Ένας άλλος πάμπλουτος άνδρας, προχώρησε σε μια πραγματικά ακατανόητη κίνηση, καθώς έβαλε το πανάκριβο ρολόι τ του μέσα σε ένα μπολ με δημητριακά, και στη συνέχεια έριξε πάνω του γάλα! !

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Когда ты уже толкаешься в маршрутке после работы, мои Ролексы показывают, что пришло время позавтракать??‍♂️⌚️? Video by @kayumoff ⠀ ⠀ #RichRussianKids ⠀ #RRK ⠀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rich Russian Kids (@richrussiankids) στις 4 Μάρ, 2019 στις 6:31 πμ PST

Ένας άλλο κακομαθημένο πλουσιόπαιδο με ακριβά γούστα - που ταξιδεύει συχνά στο Λονδίνο, την Ελβετία και την Ιταλία - εθεάθη στο Secret Room, ένα νυχτερινό κέντρο VIP στο Ντουμπάι, να ανοίγει μπουκάλια με την πανάκριβη σαμπάνια Cristal Champagne, η οποία δημιουργήθηκε το 1876 για τον Ρώσο Τσάρο Αλέξανδρο Β'.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

На наших часах пена Cristal, а на твоих время п*здовать на работу, дабы оплатить своё жалкое существование??? Video by @a___xander___s ⠀ ⠀ #RichRussianKids ⠀ #RRK ⠀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rich Russian Kids (@richrussiankids) στις 18 Νοέ, 2018 στις 7:59 πμ PST

Οι πανάκριβες σαμπάνιες, διακοσμημένες με ένα... ρολόι

Ο Αλεξάντερ, όπως ονομάζεται ο ίδιος, έγραψε: «Τα τρία μπουκάλια δεν είναι αρκετά». Σε μια άλλη φωτογραφία, τον βλέπουμε επίσης στα χιόνια, πάλι με μπουκάλια Cristal.

Ένα άλλοκακομαθημέμο πλουσιόπαιδο της Ρωσίας, σκορπά στην κυριολεξία τα λεφτά του, πετώντας τα από το παράθυρο του πολυτελούς αυτοκινητού του που είναι εν κινήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Трюк старый, но учитывая тенденцию курса рубля, с каждым разом комменты нищеты все более желчные??? Video by @cr1stal0 @jew1sh_ ⠀ ⠀ #RichRussianKids ⠀ #RRK ⠀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rich Russian Kids (@richrussiankids) στις 23 Ιαν, 2019 στις 5:07 πμ PST

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο παρελθόν έχει αποδοκιμάσει τους τρόπους με τους οποίους τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της Ρωσίας, επιδεικνύουν τα πλούτη τους. Μάλιστα, τους είχε πει: «Το κέρδος από μόνο του, είναι σημαντικό από την άποψη ότι παρέχει μια ευκαιρία για περαιτέρω εξέλιξη. Το να είσαι ο πλουσιότερος τύπος σε ένα νεκροταφείο, δεν είναι και το πιο διασκεδαστικό πράγμα. Η αυτοπραγμάτωση στη ζωή είναι γενικά το πιο σημαντικό πράγμα που φέρνει ικανοποίηση από τη ζωή».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ