Η απίστευτη αντίδραση παιδιών όταν είδαν τον πρίγκιπα Χάρι: «Πότε θα έρθει ο πραγματικός πρίγκιπας;» - iefimerida.gr

Η απίστευτη αντίδραση παιδιών όταν είδαν τον πρίγκιπα Χάρι: «Πότε θα έρθει ο πραγματικός πρίγκιπας;»

Ο πρίγκιπας Χάρι συνομιλώντας με παιδιά. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κλασικά παραμύθια που κάνουν λόγο για πρίγκιπες και πριγκίπισσες πάντα τους περιγράφουν με στέμματα, χιτώνες και ονειρικά φορέματα.

Και μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον να έχουν κάνει, κατά καιρούς, εντυπωσιακές εμφανίσεις με πριγκιπικά φορέματα, ωστόσο τα παιδιά απογοητεύτηκαν βλέποντας από κοντά τον πρίγκιπα Χάρι χωρίς το στέμμα και την... πανοπλία του.

Σε χθεσινή επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι στην παιδική χαρά του Καθολικού Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Βικεντίου, οι ενθουσιασμένοι μαθητές φώναζαν το όνομά του.

Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε χθες ένα δημοτικό σχολείο

Ένα όμως παιδί, δεν ήταν σίγουρος πως επρόκειτο πράγματι για τον αληθινό πρίγκιπα. Η δασκάλα Φιλομένα Φρατούρα δήλωσε: «Ένας από αυτούς τον χτύπησε στον ώμο και του είπε: ‘Πότε θα έρθει ο πρίγκιπας Χάρι;’. Και ο δούκας του Σάσεξ του απάντησε: ‘Μα, εγώ είμαι ο πρίγκιπας Χάρι’. Ο μαθητής τότε του είπε: ‘Πότε θα έρθει ο πραγματικός πρίγκιπας Χάρι;’ για να λάβει την απάντηση: ‘Εγώ είμαι ο αληθινός Χάρι. Απλά κουρεύτηκα για να έρθω εδώ σήμερα’».

Thank you to the children of @StVincentsActon (and Winnie the dog!) for the warm welcome today for The Duke of Sussex ahead of today’s tree planting in support of the @QueensCanopy, together with the @WoodlandTrust. pic.twitter.com/7d4tdtI4W9

Το μπερδεμένο αγόρι, ο 4χρονος Εμανουέλ Οσέϊ, πείστηκε τελικά πως ήταν ο πραγματικός πρίγκιπας Χάρι. Και επιβραβεύτηκε με ένα «κόλλα πέντε».

Σύμφωνα με μία άλλη δασκάλα, την Νταϊάν Ρέντμοντ: «Νομίζουν ότι ένας πρίγκιπας πρέπει να φοράει πάντα στέμμα».

Τα παιδιά όμως απογοητεύτηκαν καθώς περίμεναν να δουν έναν πρίγκιπα με στέμμα

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί τις επόμενες εβδομάδες με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, συναντά ένα άπιστο παιδί.

Το 2016, σε συνέντευξή του στο περιοδικό People είχε δηλώσει πως τα παιδιά συχνά δεν πιστεύουν ότι είναι ένας αληθινός πρίγκιπας.

«Κάθε φορά που συναντώ παιδιά και τους έχουν πει πως θα έρθει ένας αληθινός πρίγκιπας, η απογοήτευση στα πρόσωπά τους όταν με βλέπουν χωρίς στέμμα ή χιτώνα είναι εμφανής» είπε χαμογελώντας. Ο πρίγκιπας Χάρι που ετοιμαζόταν να επισκεφθεί το Ορλάντο της Φλόριντα εκείνη την εποχή για τους αγώνες Invictus, είχε δηλώσει επίσης: «Ανησυχώ γιατί τα παιδιά στην Αμερική, ειδικά αυτά που μένουν κοντά στο Disney World, σίγουρα θα σκεφτούν: ‘Δεν είσαι πρίγκιπας, δεν είσαι ντυμένος σαν πρίγκιπας, γελάς’. Γι’ αυτό θα πάρω μαζί μου ένα στέμμα και ένα χιτώνα αυτή τη φορά και μερικά αστεία παπούτσια με μύτες μπροστά. Πάω να ετοιμάσω το στέμμα μου».

Φωτογραφίες: Twitter/ Kensington Palace

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ