«Το αγοράκι της φωτογραφίας είμαι εγώ» -Το σπάνιο κλικ της Μαρίας Σολωμού από την παιδική της ηλικία [εικόνα] - iefimerida.gr

«Το αγοράκι της φωτογραφίας είμαι εγώ» -Το σπάνιο κλικ της Μαρίας Σολωμού από την παιδική της ηλικία [εικόνα]

Η Μαρία Σολωμού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρία Σολωμού ξεφύλλισε το άλμπουμ της παιδικής της ηλικίας.

Η ηθοποιός θέλησε να δείξει στους followers της στο Instagram πώς ήταν όταν ήταν μωρό.

Η ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού στα social media ξάφνιασε τους περισσότερους, αφού η εικόνα των παιδικών της χρόνων λίγο θυμίζει την σημερινή της εικόνα.

Η Μαρία Σολωμού σχολίασε στη λεζάντα της παιδικής της φωτογραφίας: «Χαστούκι απ τα παλιά……Το αγοράκι της φωτογραφίας είμαι εγώ!!! Τώρα εξηγούνται όλα λοιπόν!!!! #babyface #babyme #μικρουλακι #reminiscing #wishiwasakidstill».

Αν δεν μας το έλεγε, δεν θα την αναγνώριζε κανείς!

Η Μαρία Σολωμού έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στη BOVARY για τα παιδικά της χρόνια: «Γεννήθηκα στο Λυκαβηττό, στη Νεάπολη. Ήμουν πολύ ήσυχο παιδί, θα έλεγα κλειστή, εσωστρεφής. Δε με πείραζε που ήμουν μοναχοπαίδι. Ποτέ δε θέλησα αδερφάκι. Όχι ιδιαίτερα κοινωνική. Πάντα καθόμουν στη γωνία. Δεν θυμάμαι να πήγα ποτέ να συστηθώ σε κάποιο παιδάκι, να μπω σε μια παρέα. Μεγάλωσα σε μια πολύ φυσιολογική οικογένεια. Η πιο παλιά μου ανάμνηση είναι οι Κυριακές».

Δείτε το σπάνιο κλικ της Μαρίας Σολωμού από την παιδική της ηλικία στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Σολωμού Παιδική ηλικία instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ