Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ έχει γενέθλια και η Μελάνια του ευχήθηκε μέσω Instagram [εικόνες[ - iefimerida.gr

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ έχει γενέθλια και η Μελάνια του ευχήθηκε μέσω Instagram [εικόνες[

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εφηβεία μπαίνει και επισήμως ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια, Μπάρον, καθώς χθες είχε τα γενέθλιά του.

Η 48χρονη Πρώτη Κυρία, αν και προσπαθεί να διατηρεί την οικογενειακή της ζωή εξώ από το προσκήνιο, την Τετάρτη ανέβασε στους λογαριασμούς της στο Instagram και το Twitter μια φωτογραφία με ευχές για τον 13χρονο πλέον γιο της.

«Χρόνια Πολλά Μπάρον Γουίλιαμ Τραμπ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει δύο χρυσά μπαλόνια από ήλιον με τον αριθμό «13». Η περήφανη μητέρα ολοκλήρωσε την ανάρτησή της με τρία emoji καρδιές για να δείξει την αγάπη της στο μοναχοπαίδι της με τον 72χρονο σύζυγό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday BWT ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Lady Melania Trump (@flotus) στις 20 Μάρ, 2019 στις 7:30 πμ PDT


Ο Μπάρονμ, που είναι ο νεότερος από τα πέντε παιδιά του Αμερικανού Προέδρου, έγινε 13 ετών στις 20 Μαρτίου, την τελευταία ημέρα των μαθημάτων πριν τις εαρινές σχολικές διακοπές.



Δεν είναι γνωστό πώς σχεδιάζουν να γιορτάσουν τα γενέθλια του γιους τους ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια, αν και πιθανότατα η Πρώτη Κυρία και ο γιος της θα ταξιδέψουν στο εξοχικό τους στην Φλόριντα, όπως συνηθίζουν να κάνουν.

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ έχει γενέθλια και η Μελάνια του ευχήθηκε μέσω Instagram [εικόνες[ | iefimerida.gr 1



Κι ενώ η Μελάνια έστειλε τις ευχές της στον Μπάρον δημόσια, ο σύζυγος της βρέθηκε στο Οχάιο χθες, και παρόλο που έγραψε δεκάδες tweets, μεταξύ των οποίων ένα κράξιμο στον δικηγόρο Τζορτζ Κόνγουεϊ, τον σύζυγο της συμβούλου του, Κέλιαν Κόνγουεϊ, δεν έκανε καμία ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ