Δούκισσα Νομικού: Η ενόχλησή της όταν τη ρώτησαν για το «Πρωινό» [βίντεο] - iefimerida.gr

Δούκισσα Νομικού: Η ενόχλησή της όταν τη ρώτησαν για το «Πρωινό» [βίντεο]

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στον φωτογραφικό φακό (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού με τις φήμες που την θέλουν να έχει ζητήσει να κάνει το Πρωινό του Ant1.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από δημοσιογράφος εάν ισχύει η φήμη και η απάντηση της ήταν κοφτή, παραπέμποντας σε εκείνους που ξεκινούν τις διαδόσεις.

«Με έχετε χάσει, θα επανέλθω. Έχω κάποια σχέδια, αλλά θα σας τα ανακοινώσω πολύ σύντομα. Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 είναι σε ισχύ προς το παρόν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι στον ΑΝΤ1», δήλωσε αρχικά και ακολούθησε ο εξής διάλογος με δημοσιογράφους:

  • Ισχύει ότι ήθελες να παρουσιάσεις το Πρωινό του ΑΝΤ1; Γιατί ακούστηκε και αυτό…
  • Από ποιον ακούστηκε;
  • Ακούστηκε ότι αντί για το Σαββατοκύριακο που θέλεις να το περνάς με την οικογένειά σου, ήθελες να είσαι στο Πρωινό και να είναι αυτή η εκπομπή.

Αυτές οι φήμες δεν ξέρω πώς και γιατί έχουν ξεκινήσει. καλύτερα να ρωτήσετε αυτούς που τις ξεκινούν».

Στην εκπομπή «Πρωινό» σχολιάστηκαν οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού και η Φαίη Σκορδά πήρε θέση.

Μετά το βίντεο με τις δηλώσεις τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Είχε ακουστεί ότι της είχαν προτείνει το Σαββατοκύριακο κι εκείνη είπε ότι δεν θέλει να κάνει Σαββατοκύριακο λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και ότι αν έκανε κάτι θα έκανε το Πρωινό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχε προτείνει τον εαυτό της για το Πρωινό. Αυτό το «φάτε κάποιον και βάλτε με στη θέση του» δεν θα το έλεγε ποτέ», είπε.

Η Φαίη Σκορδά, επιθυμώντας να κλείσει το θέμα, τόνισε: «Είχε δώσει μια συνέντευξη στο People και από εκεί και πέρα πολλοί δημοσιογράφοι και μένα τότε μου είχαν πει διάφορα. Δεν νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς πως είπε "απολύστε κάποιον". Δεν θα το έλεγε ποτέ».

Από την πλευρά του ο Αρης Καβατζίκης σχολίασε: «Αν δεν είσαι μπροστά σε μια επαγγελματική κουβέντα, είναι εύκολο να γίνει παρεξήγηση».

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δούκισσα Νομικού Φαίη Σκόρδα πρωινό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ