Βέροια: Μετά τον Νίκο Παππά αποδοκίμασαν και δημοτικό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Βέροια: Μετά τον Νίκο Παππά αποδοκίμασαν και δημοτικό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

Πολίτες αποδοκιμάζουν δημοτικό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης έξω από τον πολυχώρο της Ελιάς στην Βέροια, όπου νωρίτερα κατά τη διάρκεια ομιλίας ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο και αφού αποδοκίμασε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης πάντα από απόσταση λόγω της ισχυρότατης αστυνομικής παρουσίας, στράφηκε σε τοπικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία έβγαιναν από την αίθουσα.

Οπως αναφέρει ο veriotis αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κάκαρης. Μέσα σε δευτερόλεπτα, μια ομάδα από το πλήθος κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του, διαμαρτυρόμενη για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Ποιους χειροκροτάτε αυτούς που πούλησαν τη Μακεδονία;», ακούγεται να λέει ένας άντρας, ενώ άλλοι φωνάζουν «Προδότη».

Πηγή βίντεο: veriotis

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ