Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Ενα ζευγάρι λευκά παπούτσια και λίγα λουλούδια στην μνήμη της 4χρονης [εικόνες] - iefimerida.gr

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Ενα ζευγάρι λευκά παπούτσια και λίγα λουλούδια στην μνήμη της 4χρονης [εικόνες]

Λευκά παπούτσια στην άσφαλτο/ Φωτογραφία: Eurokinissi- ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την ανείπωτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο όπου μία μητέρα πέταξε το παιδί της από τον 5ο όροφο και στην συνέχεια αυτοκτόνησε και η ίδια.

Αγνωστος παραμένει ακόμη ο λόγος για τον οποίο η 40χρονη μάνα προέβη στην τραγική κίνηση.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες το μωράκι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και –όπως πιθανολογούν οι γείτονες– αυτή ήταν η αιτία που έσπρωξε την απελπισμένη μητέρα στο «απονενοημένο».

Συγκλονισμένος είναι όλο το πανελλήνιο με την ανείπωτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο.



Από την άλλη πλευρά ο σύζυγος της 40χρονης γυναίκας κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε αντιμετώπιζε εκείνη κάποια ψυχολογικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο να πετάξει το μικρό παιδί της από το μπαλκόνι.

Στην μνήμη του 4χρονου κοριτσιού που βρήκε τραγικό θάνατο αφού η μητέρα του το πέταξε από τον 5ο όροφο, οι γείτονες άφησαν ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια...



Μία μέρα, λοιπόν, το τραγικό συμβάν στο σημείο όπου έπεσαν παιδί και μητέρα, οι κάτοικοι της γειτονιάς και οι άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια, άφησαν ένα ζευγάρι λευκά παιδικά παπουτσάκια, λίγα κεριά και λίγα λουλούδια στην μνήμης της 4χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τρίτης στο Παίδων.

Καθώς και μερικά κεριά και λουλούδια.
Το 4χρονο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή στο Παίδων το απόγευμα της Τρίτης.
Η πολυκατοικία όπου συνέβη η τραγωδία στον Νέο Κόσμο.

Φωτογραφίες: Eurokinissi- ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ