Shamone: Γιατί στο κλαμπ του Φώτη Σεργουλόπουλου γίνονται από τα καλύτερα ξενύχτια της Αθήνας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Shamone: Γιατί στο κλαμπ του Φώτη Σεργουλόπουλου γίνονται από τα καλύτερα ξενύχτια της Αθήνας [εικόνες & βίντεο]

Πάρτι στο Shamone (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα ελάχιστα μέρη της Αθήνας που μπορείς να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Να φορέσεις ό,τι θες, χωρίς να σε κοιτάνε με λοξό μάτι, να χορέψεις ασταμάτητα κάνοντας τις φιγούρες σου, να μιλήσεις, να φλερτάρεις με τον διπλανό σου. Ολα αυτά στο Shamone.

Tο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου και του Βαγγέλη Γερασίμου, βρίσκεται στο Γκάζι, δίπλα στις γραμμές της Κωνσταντινουπόλεως σε μια γωνία που θα δεις ουρά από κόσμο να περιμένει να μπει μέσα. Τι γίνεται στο μαγαζί; Χαμός. Το Shamone, πριν από 7 χρόνια, μπορεί να ξεκίνησε με την «ταμπέλα» του bar-restaurant, ωστόσο, γρήγορα άλλαξε και έμεινε μόνο το μπαρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shamone Club ?️‍? (@shamoneclub) στις 2 Ιούλ, 2018 στις 10:06 πμ PDT

Μπαίνοντας θα κάνεις μια γύρα, περνώντας από το «δρομάκι» της γκαρνταρόμπας, για να δεις τι παίζει τριγύρω και φυσικά να βρεις κάπου να σταθείς. Η τζαμαρία στα δεξιά της εισόδου κάνει τον χώρο να δείχνει πιο ανοικτός, ενώ έξω υπάρχει μια μικρή αυλή με πολλά φυτά τα οποία οριοθετούν τον εξωτερικό χώρο. Η μικρή αυλή άκρως παρεΐστικη, με λίγους καναπέδες και τραπέζια-φωτιστικού, είναι για όσους θέλουν να χαλαρώσουν ή να κατεβάσουν παλμούς από τον ξέφρενο χορό. Ο κόσμος διασκεδάζει με μουσική που καλύπτει όλα τα γούστα, με τα '80s και τα '90s να έχουν την τιμητική τους.

Αλλά το Shamone δεν είναι μόνο κλαμπ είναι ένας χώρος live και ένας χώρος θεάτρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shamone Club ?️‍? (@shamoneclub) στις 24 Δεκ, 2018 στις 11:11 πμ PST

Το μαγαζί έχει φιλοξενήσει live με μεγάλα ονόματα, όπως η Αντζελα Δημητρίου, η Καίτη Γαρμπή, Ο Λευτέρης Πανταζής, ο Στέλιος Διονυσίου, η Ελένη Φουρέιρα αλλά και σόου με την Roxy Brooks που ταξίδεψε στην Αθήνα από το Ορλάντο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) στις 27 Φεβ, 2019 στις 7:26 πμ PST

Τα VHS 90’s πάρτι του είναι από τα πιο hot πάρτι της πόλης, θυμίζοντας νοσταλγικές εποχές που τραγουδούσαμε «Τι είχαμε τι χάσαμε» και «Ηρθες πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο». Ο κόσμος είναι τόσος πολύς που περιμένει απ' έξω και πολλές φορές οι υπεύθυνοι αναγκάζονται να τους πουν ότι δεν μπορούν να μπουν γιατί δεν χωράνε. Στο Instagram ανεβαίνουν συνεχώς live, stories και φωτογραφίες με το τι γίνεται στο μαγαζί, κάτι που δείχνει την απήχηση που έχει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shamone Club ?️‍? (@shamoneclub) στις 2 Φεβ, 2019 στις 8:20 πμ PST

Το Shamone φιλοξενεί, κατά καιρούς, μουσικοθεατρικά σόου, όπως pole dancers, η πρωταθλήτρια Ελλάδας Pole Dance Μάντυ Φραγκιαδάκη έχει κάνει σόου, burlesque και drag show με τις κορυφαίες Holly Grace και Imiterasu που κάθε φορά που εμφανίζονται επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shamone Club ?️‍? (@shamoneclub) στις 1 Οκτ, 2018 στις 12:57 μμ PDT

Αλλά και πάλι δεν είναι μόνο αυτό... Κάθε Πέμπτη, το Shamone γίνεται θεατρική σκηνή και κάνει comeback. Το «Κάνω Καμπάκ» είναι μια επιθεώρηση πίστας των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που πρωταγωνιστούν Φώτης Σεργουλόπουλος, Ζόζεφιν, Τζένη Διαγούπη και Κωνσταντίνος Φραντζής. Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση με άκρως σουρεαλιστική πλοκή. Μία απελπισμένη χωριατοπούλα του βουνού και του λόγγου, μπλέκεται γλυκά με ένα wanna be συγγραφέα τούρκικου σήριαλ και όλοι μαζί καταλήγουν - πού άλλού - να ψάχνουν ταίρι σε τηλεοπτικά ριάλιτι. Θα έρθει επιτέλους ο φτερωτός θεός στη ζωή τους ώστε να ζήσουν όλοι τον έρωτα που τους ταιριάζει;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shamone Club ?️‍? (@shamoneclub) στις 4 Μάρ, 2019 στις 9:54 πμ PST

Το Shamone αποτελεί στέκι καλλιτεχνών και μεταξύ άλλων στο μαγαζί έχουν βρεθεί η Μαρία Μπακοδήμου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ελένη Φουρέιρα και η Βασιλική Ανδρίτσου. Πρόσφατα, φιλοξένησε και special πάρτι για την Eurovision και οι θαμώνες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την φετινή υποψήφια της Ελλάδας στην Eurovision, Κατερίνα Ντούσκα.

Η Κατερίνα Ντούσκα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο (Φωτογραφία: NDPphoto)

Για την ιστορία

Η Shamone είναι το καλλιτεχνικό όνομα της Σεβαστής Γεωργίου, μιας 64χρονης Κυψελιώτισσας που μετακόμισε στο Μόντρεαλ και έγινε πορνοστάρ. Η Shamone κάνει 137 ταινίες σε 7 χρόνια, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται το blockbuster «Shamone’s dogy trap».

Μετά από πολλές εμπειρίες, φίλους και θανάτους, αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της και να επιστρέψει στις 10 Φεβρουαρίου του 2012 στην Αθήνα και να ανοίξει το δικό της night club. Ως νικήτρια των βραβείων A.V.N στην κατηγορία καλύτερη σεξουαλική σκηνή (1984-85), γίνεται must σε κάθε extravagant. Το 1987, ο ξαφνικός θάνατος του στενότερου φίλου και μέντορά της, Αντι Γουόρχολ, την κατέκλυσε. Ετσι, αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της και έτσι επέστρεψε στην Ελλάδα και στις 10 Φεβρουαρίου του 2012 άνοξε το δικό της night club.

Shamone

Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι, 210 3450144

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shamone Club ?️‍? (@shamoneclub) στις 31 Ιούλ, 2018 στις 11:14 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shamone Club ?️‍? (@shamoneclub) στις 28 Ιούν, 2018 στις 8:58 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shamone Club ?️‍? (@shamoneclub) στις 29 Δεκ, 2018 στις 7:23 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

That was pure fun ! Take a look ! ?❤️? @dimitris_sarantos @marios___theodorou @theonlyhollygrace @imiterasu #dragshow #dragqueen #greeknight #gazi #music #nightclub #shamoneclub #athensbynight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shamone Club ?️‍? (@shamoneclub) στις 23 Οκτ, 2018 στις 7:46 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shamone Club ?️‍? (@shamoneclub) στις 18 Αύγ, 2018 στις 7:53 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fitbusters (@fit.busters) στις 6 Μάρ, 2019 στις 8:21 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️She is my power❤️ (@foureira_power) στις 24 Φεβ, 2019 στις 9:25 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη thepnts (@thepnts) στις 13 Φεβ, 2019 στις 3:15 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Imiterasu (@imiterasu) στις 24 Οκτ, 2018 στις 5:27 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ