Αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για γυναίκες άνω των 40 -Ποια προϊόντα πρέπει να αποφεύγετε και ποια να χρησιμοποιείτε - iefimerida.gr

Αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για γυναίκες άνω των 40 -Ποια προϊόντα πρέπει να αποφεύγετε και ποια να χρησιμοποιείτε

Γυναίκα άνω των 40. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσο μεγαλώνουμε, δείχνουμε όλο και μεγαλύτερη ευαισσθησία σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόσωπό μας.

Προσέχουμε πάρα πολύ τόσο τις κρέμες και τις μάσκες όσο και τα προϊόντα makeup που χρησιμοποιούμε. Καλό θα είναι να επενδύουμε σε υφές που ταιριάζουν στον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Αλλά και να εφαρμόζουμε τα καλλυντικά με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα 40 είναι μία από τις καλύτερες ηλικίες σε μια γυναίκα, καθώς τότε έχουμε ξεκλειδώσει τον εαυτό μας, ξέρουμε τι μας ταιριάζει και νιώθουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή μας.

Είναι όμως και μία ηλικία που οι ρυτίδες κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Γι' αυτό δίνουμε προσοχή στα προϊόνταπου χρησιμοποιούμε για το μακιγιάζ και τα εφαρμόζουμε με τις κατάλληλες κινήσεις για να έχουμε το πιο εντυπωσιακό makeup look που ταιριάζει στην ηλικία μας.

Αν θέλετε να δείχνετε όπως εκείνες οι γυναίκες άνω των 40 που δείχνουν πάντα περιποιημένες και εντυπωσιακές, να πώς θα το πετύχετε.

Ανακαλύψτε το ιδανικό makeup λουκ για τις γυναίκες άνω των 40 στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ