Ο διάβολος φορούσε Prada κι ο επίσκοπος Armani - iefimerida.gr

Ο διάβολος φορούσε Prada κι ο επίσκοπος Armani

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πράσινο μεταξωτό ράσο διά χειρός Armani εμφανίστηκε ο επίσκοπος Ντομένικο Μογκαβέρο στη λειτουργία της προηγούμενης Δευτέρας στη νεόδμητη εκκλησία της νήσου Παντελερία. Ο επίσκοπος Μογκαβέρο δήλωσε ότι αν και η εμφάνισή του συγκέντρωσε πολλά κομπλιμέντα από το ποίμνιο του, δεν σκοπεύει να μετατρέψει την εκκλησία σε πασαρέλα, προσθέτοντας «όλο αυτό δεν έχει να κάνει με την μάρκα ή με την τρέχουσα μόδα, αλλά με ένα ωραίο ένδυμα ως δοξολογία προς τον Θεό… Το ένδυμα είναι καλόγουστο, από μετάξι, χαρακτηριστικό της μεγαλοπρέπειας του Θεού ».

Το ράσο ήταν δώρο του Giorgio Armani ο οποίος παραθερίζει στο μικρό ηφαιστειογενές νησάκι Παντελερία εδώ και 37 χρόνια. Συνολικά χάρισε τέσσερα ενδύματα στην καινούργια εκκλησία σε πράσινο, λευκό, κόκκινο και μωβ χρώμα.

Η εμφάνιση του επισκόπου Μογκαβέρο με ράσα υψηλής ραπτικής συνέπεσε με τις αποκαλύψεις ότι ο πάπας Βενέδικτος έτρεφε μια αδυναμία στα κόκκινα παπούτσια του οίκου Prada. Ωστόσο, η καθημερινή εφημερίδα του Βατικανού L’ Osservatore Romano διέψευσε τις φήμες, λέγοντας ότι τα παπούτσια του πάπα φτιάχνονται από έναν Ιταλό τσαγκάρη. «Ο πάπας δεν ντύνεται από τον οίκο Prada, αλλά από τον Χριστό», ανέφερε τα σχετικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ