Τούρκοι βατραχάνθρωποι «κυματίζουν» την τουρκική σημαία στη Σούδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τούρκοι βατραχάνθρωποι «κυματίζουν» την τουρκική σημαία στη Σούδα [εικόνες]

Οι Τούρκοι βατραχάνθρωποι στον βυθό της Σούδας / Φωτογραφία: Υπουργείο Αμυνας της Τουρκίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια προκλητική φωτογραφία, που απεικονίζει Τούρκους βατραχανθρώπους να «κυματίζουν» την τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Αμυνας της Τουρκίας.

Πρόκειται για στιγμιότυπο από την άσκηση «ΑΡΙΑΔΝΗ-19» η οποία φιλοξενείται από την Ελλάδα, υπό το συντονισμό της Μόνιμης Ομάδας Εργασιάς Ναρκών του ΝΑΤΟ.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, που ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου και ολοκληρώνεται αύριο, Πέμπτη, 21 Μαρτίου, δύτες των τουρκικών ειδικών δυνάμεων αποφάσισαν να «ποζάρουν» με την ημισέληνο στο λιμάνι της Σούδας.

Yunanistan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ARIADNE-19 Tatbikatı'na iştirak eden Mayın Avlama Gemimiz TCG AKÇAKOCA, Suda/Girit limanına ziyaret gerçekleştirdi. Mayın Harbi Eğitimlerinde SAS Timlerimiz 2 adet eğitim mayını ile 1 adet EYP tespit etti.https://t.co/H56yCzIxIr pic.twitter.com/k8gCALzLiO

Την εικόνα, που ουδεμία σχέση είχε με το περιεχόμενο της άσκησης, δημοσίευσε, με... περηφάνια, το τουρκικό υπουργείο Αμυνας.

Να σημειωθεί ότι στην άσκηση συμμετείχε πλοίο και υποβρύχιο όχημα του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας, τα οποία επιδόθηκαν σε πλήθος δοκιμασιών για τις δυνατότητες ανίχνευσης ναρκών που έχουν.

Yunanistan'da devam eden ARIADNE-19 Tatbikatı'na iştirak eden mayın avlama gemimiz TCG AKÇAKOCA, PAP sualtı cihazıyla dip eğitim mayını tespit etti.#MSB #TSK pic.twitter.com/6c6f3i4XXU

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ