«Police!»: Μετανάστες φθάνουν στον Εβρο, παίρνουν τη βάρκα στα χέρια και τρέχουν! [βίντεο] - iefimerida.gr

«Police!»: Μετανάστες φθάνουν στον Εβρο, παίρνουν τη βάρκα στα χέρια και τρέχουν! [βίντεο]

Η στιγμή της άφιξης της ομάδας μεταναστών στον Εβρο / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άφιξη μιας ολιγομελούς ομάδας μεταναστών, που μόλις είχε διασχίσει τον Εβρο ποταμό, κατέγραψε σε βίντεο ο οικονομολόγος Αναστάσιος Λαυρέντζος.

Το σύντομο βίντεο «τραβήχτηκε» την περασμένη Κυριακή και απεικονίζει την καθημερινή εικόνα, με τις διαρκείς αφίξεις μεταναστών, στον ποταμό Εβρο.

Ο κ. Λαυρέντζος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανέφερε ότι οι μετανάστες πέρασαν τα αφύλακτα σύνορα μέρα – μεσημέρι.

«Επειδή είμαστε με τζιπ νομίζουν ότι είμαστε ασφάλεια και έρχονται προς το μέρος μας. Μας δηλώνουν ότι είναι Αφγανοί. Μόλις τους λέμε ότι θα καλέσουμε την αστυνομία να τους παραλάβει, φεύγουν» τόνισε ο Αναστάσιος Λαυρέντζος.

Πράγματι, στο άκουσμα της λέξης «police», οι μετανάστες επιταχύνουν και, με τη βάρκα στα χέρια, προσπαθούν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Για το ίδιο συμβάν μίλησε στο «Εθνος» η δημοσιογράφος Μελαχροινή Μαρτίδου, που ήταν παρούσα, σημειώνοντας ότι ένας από την ομάδα ήταν καλοντυμένος και κουβαλούσε ένα σακίδιο πλάτης.

«Διέφερε από τους άλλους. Ισως και να ήταν ο διακινητής που τους πέρασε και τους οδήγησε με GPS στο σημείο που είχε συμφωνηθεί» προσέθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ