Ο πρίγκιπας Κάρολος με λουλουδάτο μαγιό και γυμνασμένο κορμί στα 70 του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Κάρολος με λουλουδάτο μαγιό και γυμνασμένο κορμί στα 70 του [εικόνες]

Αποθέωση για τον πρίγκιπα Κάρολο με μαγιό. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μέση μιας βασιλικής περιοδείας βρίσκονται ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα αλλά κατάφεραν να βρουν λίγο χρόνο για να κάνουν ένα μπάνιο σε μία από τις υπέροχες παραλίες της Καραϊβικής.

Ο 70χρονος πρίγκιπας Κάρολος, που ξάφνιασε τους πάντες με το γυμνασμένο του κορμί, φόρεσε λοιπόν το ανοιχτόχρωμο λουλουδάτο μαγιό του, πήρε την ριγέ πετσέτα του στα χέρια και απόλαυσε χαλαρές στιγμές σε μια επίσκεψη σε παραλία στα Μπαρμπέιντος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Dallison (@goodgoodclothes) στις 19 Μάρ, 2019 στις 11:48 μμ PDT


Το βασιλικό ζευγάρι βρίσκεται σε περιοδεία στην Καραϊβική, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης μια τετραήμερη επίσκεψη στην Κούβα – η πρώτη για την βασιλική οικογένεια - η οποία θα ξεκινήσει στις 24 Μαρτίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη "Fizz" Farrell (@porttowngirl) στις 20 Μάρ, 2019 στις 1:22 πμ PDT

Κατά την διάρκεια της περιοδείας τους, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα θα επισκεφθούν επίσης το St. Vincent, το St. Kitts, την Γρενάδα και τις νήσους Κέιμαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The British Royal Family (@the.duchess.diaries) στις 20 Μάρ, 2019 στις 12:14 πμ PDT


Εν μέσω του βαρύ προγράμματός τους όμως, βρήκαν λίγο χρόνο για να απολαύσουν μια βόλτα στην παραλία, με το βασιλικό ζευγάρι να δείχνει χαρούμενο και χαλαρό και τον πρίγκιπα Κάρολο να απολαμβάνει και μερικές βουτιές.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Κάρολος επισκέπτεται την Καραϊβική. Είχε πάει ξανά το 2017 μετά τους τυφώνες Μαρία και Ίρμα για να δει από κοντά τις ζημιές που είχαν προκαλέσει οι φυσικές καταστροφές.

Την ίδια ώρα πάντως, όλο το Twitter έχει ενθουσιαστεί με το κορμί του πρίγκιπα Καρόλου, με σχόλια όπως: «Ενός λεπτού σιγή για το απίστευτο σώμα του 70χρονου πρίγκιπα» και «το ξέρεις πως ο κόσμος έχει τρελαθεί, όταν ανοίγεις το ραδιόφωνο και ακούς τους πάντες να μιλούν με ενθουσιασμό για το κορμί του πρίγκιπα Καρόλου».

You know the world has gone mad when you switch on the radio and everyone's enthusing about Prince Charles' beach body.

Who would have thought Prince Charles was hiding that buff 70 yr old body under his baggy suits. ???????


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ