Τσίπρας: Στις 6 Μαΐου ενισχύστε την Αριστερά για να κυβερνήσει - iefimerida.gr

Τσίπρας: Στις 6 Μαΐου ενισχύστε την Αριστερά για να κυβερνήσει

Τσίπρας: Στις 6 Μαΐου ενισχύστε την Αριστερά για να κυβερνήσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκκληση προς τους πολίτες να συμβάλλουν στην δημιουργία μίας αριστερής κυβερνητικής πλειοψηφίας απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Αίγιο, στον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στον νόμο Αχαΐας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σε εργαζομένους της ΕΒΟ και χαρακτήρισε κρίσιμη την ψήφο της 6ης Μαΐου, ενώ στη συνέχεια είπε «να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί η πορεία προς την δυστυχία του ελληνικού λαού. Δώστε ψήφο στην Αριστερά για να δημιουργηθεί αριστερή κυβερνητική πλειοψηφία».

Ο Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε επίσης την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών, το εκλογικό κέντρο του κόμματος στο Αίγιο, περπάτησε στο κέντρο της πόλης μαζί με υποψηφίους βουλευτές και συνομίλησε με πολίτες.

Στην συνέχεια έφτασε στο Δημαρχείο Πάτρας συνοδευόμενος από υποψηφίους βουλευτές του κόμματος στο νομό και κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το δήμαρχο, Γιάννη Δημαρά, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και τους εκπροσώπους των μεριδιούχων της Αχαϊκής, ζήτησε να παγώσουν όλες οι διαδικασίες που έχουν γίνει για την εκκαθάριση και να ανακληθεί το «λουκέτο» της Αχαϊκής Τράπεζας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ