Βλακώδες: Εκανε ένεση με 20 φρούτα για να βελτιώσει την υγεία της και παραλίγο να πεθάνει! - iefimerida.gr

Βλακώδες: Εκανε ένεση με 20 φρούτα για να βελτιώσει την υγεία της και παραλίγο να πεθάνει!

Ορό με χυμούς φρούτων έβαλε στον εαυτό της μια 51χρονη Κινέζα. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραλίγο να χάσει την ζωή της μια γυναίκα στην Κίνα μετά από έγχυση που έκανε στον εαυτό της με ένα κοκτέιλ από περισσότερους από 20 διαφορετικούς χυμούς φρούτων.

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την υγεία της, η 51χρονη από την επαρχία Γκουιγιάνγκ, στην επαρχία Τσενζού, αποφάσισε να κάνει έγχυση με την μορφή ορού, τον χυμό.

Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα άρχισε να έχει έντονη φαγούρα και πυρετό. Η 51χρονη που ενδιαφερόταν για μη συμβατικές μεθόδους θεραπείας υγείας, υπέστη ζημιά στο ήπαρ, στους νεφρούς, στην καρδιά και στους πνεύμονες και μπήκε στην εντατική για πέντε ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της κινεζικής εφημερίδας Xiaoxiang Morning Herald.

«Σκεφτόμουν πως τα φρέσκα φρούτα ήταν πολύ θρεπτικά και δεν θα έβλαπτα τον εαυτό μου με την έγχυσή τους στο σώμα μου» είπε. «Δεν είχα ιδέα ότι θα μου δημιουργούσε τέτοιο πρόβλημα».

Οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο απομάκρυναν τις τοξίνες από το αίμα της με αιμοκάθαρση,πηκτικούς παράγοντες και της χορήγησαν αντιβιοτικά.

Μετά από πέντε ημέρες, βελτιώθηκεη κατάστασή της και μεταφέρθηκε από την εντατική στην μονάδα νεφροπαθών του νοσοκομείου από την οποία πήρε εξιτήριο.

Ο Λίου Ζιανξίου, γιατρός στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, δήλωσε ότι παραλίγο να πεθάνει από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων και σήψη.

Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στα κινεζικά μέσα δικτύωσης όπου περισσότεροι από 11.000 άνθρωποι δημοσιεύσαν με το hashtag #OldWomanPutsJuiceIntoVeins.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ