Εγκυος στο πρώτο της παιδί η Ελένη Χατζίδου [βίντεο] - iefimerida.gr

Εγκυος στο πρώτο της παιδί η Ελένη Χατζίδου [βίντεο]

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου. Φωτογραφία: Ndp photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια χρονιά γεμάτη με συναρπαστικά γεγονότα θα είναι η φετινή για την Ελένη Χατζίδου, καθώς εκτός από τον γάμο της, αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε μέσω Instagram πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου και τώρα έγινε γνωστό πως είναι έγκυος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) στις 11 Μάρ, 2019 στις 3:59 πμ PDT

Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Happy Day», αναφέροντας: « Η Ελένη Χατζίδου διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το είπε η ίδια σε αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο έγινε ένα κάλεσμα σε γνωστό καφέ στη Γλυφάδα. Προσκλήθηκαν μόνο δικοί της άνθρωποι και τους γλύκανε περισσότερο με τα νέα που είχε να τους ανακοινώσει. Τους είπε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τον Ετεοκλή Παύλου. Της ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ