To κόλπο για να κάνεις τα κιτρινισμένα μαξιλάρια κάτασπρα σαν καινούρια - iefimerida.gr

To κόλπο για να κάνεις τα κιτρινισμένα μαξιλάρια κάτασπρα σαν καινούρια

Έχεις κιτρινισμένα μαξιλάρια με λεκέδες; Φωτογραφία: Shutterstock/By WHYFRAME
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που εμφανίζονται με τα χρόνια στα μαξιλάρια μας είναι ότι αρχίζουν και κιτρινίζουν.

Eνας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι ο ιδρώτας και τα μαξιλάρια μας σιγά σιγά χάνουν το λευκό χρώμα τους.

Ισως σκέφτεστε ότι για να κοιμάστε σε ένα υγιές περιβάλλον αρκεί που αλλάζετε σεντόνια και μαξιλαροθήκες, αλλά η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.

Τα ίδια τα μαξιλάρια πάνω στα οποία ακουμπάμε το κεφάλι μας και κοιμόμαστε κάθε βράδυ, συγκεντρώνουν σκόνη, νεκρά κύτταρα και ιδρώτα και, αδιαπραγμάτευτα, χρειάζονται πλύσιμο.

Όταν λέμε χρειάζονται πλύσιμο, εννοούμε τουλάχιστον κάθε 6 μήνες ώστε να μπορούμε να μιλάμε για μια καθαρή και υγιή επιφάνεια πάνω στην οποία ακουμπάμε καθημερινά το πρόσωπό μας.

Αν δεν θέλετε να μπείτε άμεσα στη διαδικασία να αγοράσετε καινούργια μαξιλάρια και να ξοδέψετε χρήματα, μπορείτε να τα επαναφέρετε στο αρχικό τους λευκό χρώμα και να γίνουν και πάλι σαν καινούρια με μερικά απλά βήματα.

Διαβάστε πώς να κάνετε ξανά λευκά τα κιτρινισμένα μαξιλάρια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ