Στις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ψήφο Ελλήνων εξωτερικού και brain drain - iefimerida.gr

Στις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ψήφο Ελλήνων εξωτερικού και brain drain

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ειδική εκδήλωση για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού και το brain drain, στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει σε εκδήλωση των Γραμματειών Οικουμενικού Ελληνισμού και Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ενωσης της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στις Βρυξέλλες με αφορμή τη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος την Πέμπτη. Η σύνοδος του ΕΛΚ είναι η τελευταία πριν από τις ευρωεκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι εμπαίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης οφείλει να τους δώσει λόγο, αντί να αποφεύγει την κρίση τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφτεί το Σάββατο την Κέρκυρα και τη Δευτέρα, ημέρα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις στη Λήμνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ