Πιτίνο για Θανάση Γιαννακόπουλο: «Ολοι τον αγαπούσαν» - iefimerida.gr

Πιτίνο για Θανάση Γιαννακόπουλο: «Ολοι τον αγαπούσαν»

Ρικ Πιτίνο -ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη «σκιά» του θανάτου του ιστορικού παράγοντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάση Γιαννακόπουλου, διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου των «πράσινων» ενόψει της σημερινής (20/3, 21:00) αναμέτρησης με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

«Tον γνώρισα μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Όλοι τον αγαπούσαν. Όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν. Ήταν ένας αληθινός κύριος, είτε έχανε η ομάδα, είτε κέρδιζε» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, αναφερόμενος στον Θανάση Γιαννακόπουλο, και συνέχισε, μιλώντας για το ματς με τους Βάσκους: «Είμαστε σε καλή κατάσταση τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Παίζουμε πολύ καλά, όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε καλό ρυθμό. Η Μπασκόνια είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει επιθετική νοοτροπία και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στην άμυνά μας. Παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σαν προπονητής, θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να παίζουν έτσι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ