Αποχώρηση έκπληξη από το Survivor 3: Σοκαρισμένοι οι Τούρκοι παίκτες [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποχώρηση έκπληξη από το Survivor 3: Σοκαρισμένοι οι Τούρκοι παίκτες [βίντεο]

survivor
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους Τούρκους παίκτες του Survivor 3 στο συμβούλιο του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι περίμεναν ότι ο Ατακάν θα ήταν αυτός που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, αφενός γιατί ψηφίστηκε από τους περισσότερους παίκτες και αφετέρου γιατί το μεγαλύτερο διάστημα είναι τραυματίας.

Το κοινό της Τουρκίας ωστόσο είχε άλλη άποψη, με τον Χακάν να αποχωρεί και τους Ατακάν και Μπόρα να παραμένουν στο παιχνίδι.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος οι περισσότεροι παίκτες της Τουρκίας έμειναν με το στόμα ανοικτό, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι αποχώρησε ο... σεφ της ομάδας!

«Είχα πολλά πράγματα να προσφέρω ακόμα. Πιστεύω ότι αποχωρώ πρόωρα. Απέκτησα πολύ όμορφες εμπειρίες. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέλος αλλά και η αρχή για πολλά άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει ηλικία στην οποία σταματάς να μαθαίνεις, έμαθα πολλά πράγματα εδώ. Γνώρισα πολύ όμορφους ανθρώπους. Εάν έκανα κάτι σε κάποιον, να με συγχωρέσει. Έχω να πω δυο λόγια στην Μπουσρά. Με ψήφισε γιατί πίστευε ότι δεν θα φύγω. Εν τέλει σήμερα αποχώρησα. Την αφήνω αντιμέτωπη με τις τύψεις της και την ομάδα. Ας έχει καλή τύχη», είπε ο Hakan.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ survivor 3 Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ