MasterChef 3: Το brownie «χαντάκωσε» τους παίκτες- Ποιος έκανε το χειρότερο και αποχώρησε [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Το brownie «χαντάκωσε» τους παίκτες- Ποιος έκανε το χειρότερο και αποχώρησε [εικόνες & βίντεο]

Παίκτες του MasterChef/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα brownie θέλησε να δυσκολέψει την ζωή των υποψηφίων προς αποχώρηση στο MasterChef 3, οι οποίοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για μία θέση στην δεκάδα. Ενας όμως δεν τα κατάφερε!

Η Ασημίνα Ουστάλλι, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η Ιωάννα Μπουρλόκα και ο Χαράλαμπος Κοτσώνη έδωσαν μάχη για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Οι τέσσερις παίκτες έπρεπε να δημιουργήσουν ένα απαιτητικό γλυκό και συγκεκριμένα ένα brownie πικρής σοκολάτας, με κρεμέ από passion fruit, καραμελωμένο ανανά σε παλαιωμένο ρούμι, τυρί Philadelphia και crumble δενδρολίβανου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 19 Μάρ, 2019 στις 12:10 μμ PDT

Ωστόσο κανένα από τα τέσσερα πιάτα δεν ενθουσίασε τους κριτές του MasterChef , με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τονίζει χαρακτηριστικά πως «εμένα μία σκέψη μου είναι αν είναι αρκετή σήμερα μία αποχώρηση».

Εν τέλει στην τελική δυάδα προς αποχώρηση βρέθηκαν η Σπυριδούλα με τον Χαράλαμπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 19 Μάρ, 2019 στις 1:33 μμ PDT

Μετά από απόφαση των κριτών, ο παίκτης που δεν τα κατάφερε ήταν ο Χαράλαμπος, ενώ η Σπυριδούλα «πέρασε» στην τελική 10αδα.

Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε απογοητευμένος από το γλυκό που έφτιαξε ο Χαράλαμπος ενώ στο τέλος, οι κριτές ευχήθηκαν τα καλύτερα στον νέο, ταλαντούχο σεφ από την Κύπρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 19 Μάρ, 2019 στις 1:36 μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ