Ομπράντοβιτς για Θανάση Γιαννακόπουλο: «Σκληρό να τον χάνεις, θα είναι για πάντα στις καρδιές μας» - iefimerida.gr

Ομπράντοβιτς για Θανάση Γιαννακόπουλο: «Σκληρό να τον χάνεις, θα είναι για πάντα στις καρδιές μας»

Θανάσης Γιαννακόπουλος και Ζέλικο Ομπράντοβιτς /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι συντετριμμένος με την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου...

Μάλιστα, μετά τον αγώνα με την Μπουντούτσνοστ για την Euroleague μίλησε συντετριμμένος για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, αλλά και τα τρία αδέλφια Γιαννακόπουλου που «έφυγαν» από τη ζωή μέσα σε ένα χρόνο.

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε με συγκίνηση για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, έστειλε τα συλλυπητήριά του και υπογράμμισε πόσο τον βοήθησε στα 13 χρόνια που ήταν στον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας την προσφορά της οικογένειας στο μπάσκετ και στους «πράσινους».

Αναλυτικά τι είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Αν ζεις με έναν άνδρα που σε βοήθησε σε όλα για 13 χρόνια, είναι σκληρό να τον χάνεις. Χάσαμε τρία αδέλφια. Είμαι πραγματικά λυπημένος. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου, την κόρη του, την σύζυγό του και σε όσους τον αγαπούν. Ηταν μια σπουδαία προσωπικότητα. Με βοηθούσε συνέχεια. Οχι μόνο εμένα, βοήθησε όσους δούλεψαν μαζί του. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Και όλοι θα θυμούνται τι έκαναν για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ