Τρόμος στην Τεχεράνη: Αεροσκάφος γεμάτο επιβάτες έπιασε φωτιά στο αεροδρόμιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρόμος στην Τεχεράνη: Αεροσκάφος γεμάτο επιβάτες έπιασε φωτιά στο αεροδρόμιο [βίντεο]

Φωτιά σε αεροσκάφος στην Τεχεράνη (Φωτο: Tasnimnews_Fa)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αεροσκάφος έπιασε φωτιά την Τρίτη, κατά τη διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ της Τεχεράνης κι οι 100 επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί

Σε ένα βίντεο που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων IRNA διακρίνονται οι φλόγες που ξεπηδούν από το πίσω μέρος του αεροσκάφους τη στιγμή της προσγείωσης.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση της χώρας ο επικεφαλής της αρχής αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών του Ιράν Πιρ Χουσεΐν Κολιβάντ, δήλωσε ότι η φωτιά ξέσπασε έπειτα από δυσλειτουργία του συστήματος προσγείωσης και τέθηκε υπό έλεγχο.

Το αεροσκάφος ήταν ένα Fokker 100 της Iran Air, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Ο κυβερνήτης δεν μπόρεσε να ανοίξει τους πίσω τροχούς του αεροσκάφους και έκανε κύκλους στο αεροδρόμιο προσπαθώντας να ανοίξει όλους τους τροχούς προτού τελικά προσγειώσει το αεροσκάφος με την κοιλιά, σύμφωνα με το Fars.

Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο από το νησί Κεσμ στον Περσικό Κόλπο στην Τεχεράνη, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων IRIB. Σε μια φωτογραφία του IRIB φαίνεται ένα αεροπλάνο στον διάδρομο προσγείωσης, ενώ λευκός καπνός υψώνεται από το πίσω μέρος του.

Από την πλευρά του, ωστόσο, το πρακτορείο ειδήσεων IRIB επικαλούμενο τον Ρεζά Τζαφαρζαντέχ, τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας του Ιράν, μετέδωσε ότι στο αεροσκάφος μετέβαιναν 24 επιβάτες και εννιαμελές πλήρωμα. Δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις για την απόκλιση στον αριθμό των

فرود بدون چرخ فوكر١٠٠ هما در مهرآباد
رئیس اورژانس تهران: یک فروند هواپیما هنگام نشستن در فرودگاه مهرآباد دچار آتش سوزی شد، اما این حادثه هیچ مصدومی نداشته است pic.twitter.com/kJdkberXRP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τεχεράνη αεροσκάφος φωτιά αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ