Πώς ο ελληνικός καφές «μεταμορφώνεται» σε φρέντο και φραπέ

Είναι το εθνικό μας ρόφημα με παράδοση που χάνεται στα βάθη του χρόνου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ελληνικός καφές δεν μπορεί να προσαρμοσθεί στα γούστα του σύγχρονου καταναλωτή και στις ανταγωνιστικές συνθήκες της σημερινής αγοράς.

Οι εταιρείες του κλάδου επιδιώκουν τώρα, με σημαντικές καινοτομίες, να... βγάλουν τον ελληνικό καφέ από το μπρίκι και να τον μετατρέψουν σε ένα προϊόν που μπορεί να κερδίσει νεότερους καταναλωτές.

Διαβάστε στο economistas.gr για τις νέες μορφές του ελληνικού καφέ, που επιτρέπουν να πίνεται παγωμένος, όπως ο φραπέ, αλλά ακόμη και να παρασκευάζεται με τις πιο γνωστές αυτόματες μηχανές για εσπρέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καφές. φρέντο φραπές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ