Πώς ο ελληνικός καφές «μεταμορφώνεται» σε φρέντο και φραπέ - iefimerida.gr

Πώς ο ελληνικός καφές «μεταμορφώνεται» σε φρέντο και φραπέ

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το εθνικό μας ρόφημα με παράδοση που χάνεται στα βάθη του χρόνου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ελληνικός καφές δεν μπορεί να προσαρμοσθεί στα γούστα του σύγχρονου καταναλωτή και στις ανταγωνιστικές συνθήκες της σημερινής αγοράς.

Οι εταιρείες του κλάδου επιδιώκουν τώρα, με σημαντικές καινοτομίες, να... βγάλουν τον ελληνικό καφέ από το μπρίκι και να τον μετατρέψουν σε ένα προϊόν που μπορεί να κερδίσει νεότερους καταναλωτές.

Διαβάστε στο economistas.gr για τις νέες μορφές του ελληνικού καφέ, που επιτρέπουν να πίνεται παγωμένος, όπως ο φραπέ, αλλά ακόμη και να παρασκευάζεται με τις πιο γνωστές αυτόματες μηχανές για εσπρέσο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καφές. φρέντο φραπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ