Χρηματιστήριο: Σημαντικές απώλειες έπειτα από 5 ανοδικές συνεδριάσεις - iefimerida.gr

Χρηματιστήριο: Σημαντικές απώλειες έπειτα από 5 ανοδικές συνεδριάσεις

Πτώση στο Χρηματιστήριο έπειτα από 5 ανοδικές συνεδριάσεις/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικές απώλειες κατέγραψε το Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς έπειτα από 5 ανοδικές συνεδριάσεις κατά τις οποίες ο γενικός δείκτης κατέγραψε συνολικά κέρδη 4,14%, οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις.

Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 714,44 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,51%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 42,559 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 20.841.935 μετοχές, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης του Χρηματιστηρίου σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,24%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,08%. Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε ο δείκτης των Ταξιδιών (+0,66%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-4,33%), της Ακίνητης Περιουσίας (-3,47%) και του Πετρελαίου (-3,31%).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ