Viral: Τι κάνει μια drag queen για να διασκεδάσει έναν 2χρονο; Τραγουδά το «baby shark» [βίντεο] - iefimerida.gr

Viral: Τι κάνει μια drag queen για να διασκεδάσει έναν 2χρονο; Τραγουδά το «baby shark» [βίντεο]

Η drag queen ενθουσίασε το 2χρονο αγοράκι. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι είστε γονείς, σίγουρα έχετε κλείσει τα αυτιά σας ακούγοντας για πολλοστή φορά το παιδικό τραγούδι «Baby Shark» που έχει γίνει viral και το ξέρουν απ’ έξω όλα τα παιδάκια του κόσμου.

Πριν από λίγες ημέρες, μια οικογένεια βρέθηκε σε ένα εστιατόριο του Νιου Τζέρσεϊ και το 2χρονο παιδάκι τους πιθανότατα βαριόταν. Προκειμένου να το διασκεδάσει μια drag queen, η Μάρτι Γκουλτν Κάμινγκς, αποφάσισε να το διασκεδάσει λίγο, τραγουδώντας επάνω στο τραπέζι το γνωστό παιδικό τραγουδάκι, το οποίο ενθουσίασε το μικρό παιδάκι.

When a 2 year old comes to brunch you perform baby shark for them!!! pic.twitter.com/Ikx94mlTxO


Το βίντεο που ανάρτησε η ίδια η Κάμινγκς στους λογαριασμούς της στο Instagram και το Twitter , με την λεζάντα «όταν ένας 2χρονος έρχεται για brunch του τραγουδάς το baby shark», έγινε viral και μέχρι σήμερα το πρωί το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 630.000 φορές.

Η γερουσιαστής Αλεξάνδρια Οκάζιο Κορτέζ φάνηκε να της αρέσει το τραγούδι κάνοντας like στην ανάρτηση ενώ η τραγουδίστρια και ηθοποιός Όντρα ΜακΝτόναλντ πήγε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας retweet το βίντεο και ζητώντας από την Κάμινγκς να τραγουδήσει το baby shark στην 2χρονη κόρη της, Σάλι Τζέιμς.

Hiring you to come sing it to Sally???????? https://t.co/K9Rj52gVSb

Η Κάμινκγς, με καταγωγή από το Μέριλαντ, είναι μια σταθερή μορφή της drag σκηνής της Νέας Υόρκης για πάνω από μία δεκαετία, είπε πως το τραγούδι αυτό της το ζήτησε το ίδιο το παιδί.

Αλλά την ίδια ώρα, το βίντεο έχει συγκεντρώσει και πολλά αρνητικά σχόλια με πολλούς να αναρωτιούνται εάν μια drag παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη martigcummings (@martigcummings) στις 14 Μάρ, 2019 στις 8:02 μμ PDT

«Όποιος σκέφτεται ότι εμείς οι drag δεν είμαστε για παιδιά, κάνει λάθος» δήλωσε η Κάμινγκς. «Το drag είναι έκφραση, και τα παιδιά είναι όντα χωρίς κρίση. Δεν ενδιαφέρονται για το τι φοράς, αλλά μόνο για την παράσταση που δίνεις. Θα ήταν ωραίο αν εμείς οι ενήλικες μπορούσαμε να αφήσουμε το παιδί που έχουμε μέσα μας για λίγο, έτσι ίσως να μπορούσαμε να αποδεχτούμε πιο εύκολα και τους γύρω μας» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ drag queen Baby Shark παιδικό τραγούδι viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ