Εξαλλος ο Κοκλώνης με την Πάμελα Αντερσον -Η ιδιοτροπία της που τον εκνεύρισε - iefimerida.gr

Εξαλλος ο Κοκλώνης με την Πάμελα Αντερσον -Η ιδιοτροπία της που τον εκνεύρισε

Η Πάμελα Άντερσον στην Αθήνα/ Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον λόγο που ο Νίκος Κοκλώνης «στράβωσε» άσχημα με την Πάμελα Αντερσον, αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο Happy Day για την εκπομπή του στο Open και συγκεκριμένα για την πρεμιέρα του, όπου καλεσμένη ήταν η Πάμελα Άντερσον.

Και μπορεί ο Νίκος Κοκλώνης να ήταν πολύ ενθουσιασμένος όταν καλωσόρισε την Πάμελα Άντερσον στο πλατό της εκπομπής του, αλλά ένα συμβάν μία μέρα πριν τον είχε κάνει να εκνευριστεί πολύ μαζί της.

Εξαλλος ο Κοκλώνης με την Πάμελα Αντερσον -Η ιδιοτροπία της που τον εκνεύρισε | iefimerida.gr 0

Τι συνέβη; Η Πάμελα Άντερσον φώναξε τον παρουσιαστή να την πάρει από το αεροδρόμιο, αλλά μετά αρνήθηκε να μπει στο ίδιο αμάξι μαζί του, πράγμα που και εκνεύρισε τον Νίκο Κοκλώνη.

«Αν σπαστώ φαίνομαι. Αν με δεις στην πρεμιέρα δεν είμαι ο Νίκος. Είμαι άλλος. Είμαι κρατημένος γιατί είχα σπαστεί. Και ενώ η Πάμελα Άντερσον με πήρε τηλέφωνο να πάω στο αεροδρόμιο να την πάρω και είχαμε συμφωνήσει να μπούμε στο αυτοκίνητο μαζί, ξαφνικά μου λέει “δεν μπορούμε να μπούμε μαζί γιατί ο Αντίλ δεν θέλει άλλον άνδρα”. Λέω “χριστιανή μου τι με έφερες εδώ; Δεν είχα καημό να έρθω να σε πάρω. Έκανα πρόβα”. Εκεί λίγο στενοχωρήθηκα και στράβωσα. Για αυτό δεν πήγα για φαγητό το πρωί της Κυριακής», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης.

To βίντεο που το αποδεικνύει:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ