Εντοπίστηκε νεκρός σε πλοίο της γραμμής Πάτρα - Βενετία, μέσα σε... μπαγκαζιέρα - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε νεκρός σε πλοίο της γραμμής Πάτρα - Βενετία, μέσα σε... μπαγκαζιέρα

Βρέθηκε νεκρός σε πλοίο της γραμμής Πάτρα - Βενετία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν σε μπαγκαζιέρα φορτηγού στο επιβατηγό πλοίο «Κρήτη ΙΙ», ο ένας νεκρός και ο άλλος σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, οι δύο λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στην μπαγκαζιέρα φορτηγού με γερμανικές πινακίδες, το οποίο βρισκόταν μέσα στο οχηματαγωγό πλοίο «Κρήτη ΙΙ», που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πάτρα- Ηγουμενίτσα- Βενετία.

Το συγκεκριμένο φορτηγό, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, επιβιβάστηκε στην Ηγουμενίτσα. Το πλοίο είχε ξεκινήσει από την Πάτρα και προορισμός του ήταν η Βενετία.

Οι δύο λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν την ώρα που το πλοίο έφθανε στο λιμάνι της Βενετίας. Μαζί τους ήταν ακόμη ένας ο οποίος, όμως είναι καλά στην υγεία του.

Τα αίτια του θανάτου του άτυχου λαθρομετανάστη δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ενώ του συμβάντος έχουν επιληφθεί οι ιταλικές αρχές, αλλά και ο αρμόδιος εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ