Συναγερμός στις Βρυξέλλες -Εκκενώθηκε η συνοικία που βρίσκεται η Κομισιόν [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Συναγερμός στις Βρυξέλλες -Εκκενώθηκε η συνοικία που βρίσκεται η Κομισιόν [εικόνα & βίντεο]

Συναγερμός στις Βρυξέλλες (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στις Βρυξέλλες, στην ευρωπαϊκή συνοικία όπου βρίσκεται το κτίριο της Κομισιόν, μετά από απειλή για βόμβα.

Το απειλητικό τηλεφώνημα έγινε σε μια συμβουλευτική εταιρεία και ο άγνωστος υποστήριξε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Περίπου 40 άτομα απομακρύνθηκαν προληπτικά από το κτίριο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, εκκενώνοντας το σημείο. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η «τηλεφωνική απειλή» έγινε την Τρίτη το πρωί σε συμβουλευτική εταιρεία που συνδέεται με την εκτελεστική επιτροπή της ΕΕ και ότι έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Οπως μεταδίδει ανταποκριτής της Telegraph, οι Αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή, όπου βρίσκεται και η βρετανική πρεσβεία.

Street in heart of Brussels EU quarter closed during bomb scare. Britain's embassy to the EU is on the street which has been cordened off. Staff not at liberty to comment. pic.twitter.com/DJnNTIbFYt

The European Commission HQ looks into the cordoned off street. Situation seems calm. Looks like police dogs have arrived. pic.twitter.com/Wmo7MDWIBH

Μετά από έρευνα στο σημείο η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για λάθος συναγερμό, αλλά διεξάγει έρευνα για να βρει ποιος έκανε το τηλεφώνημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρυξέλλες απειλή για βόμβα βόμβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ