Συλλυπητήρια Θεοδωράκη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου - iefimerida.gr

Συλλυπητήρια Θεοδωράκη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου

Σταύρος Θεοδωράκης/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έβαζε όλη τη ψυχή του σε ό,τι κι αν έκανε».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την είδηση του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου.

«Με πάθος μπήκε στις επιχειρήσεις, με πάθος και στον αθλητισμό. Και πάντα διατηρούσε την ανθρωπιά του. Και την ταπεινότητα του αυτοδημιούργητου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον κόσμο του Παναθηναϊκού», προσθέτει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έβαζε όλη τη ψυχή του σε ό,τι κι αν έκανε. Με πάθος μπήκε στις επιχειρήσεις, με πάθος και στον αθλητισμό. Και πάντα διατηρούσε την ανθρωπιά του. Και την ταπεινότητα του αυτοδημιούργητου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Σημειώνεται ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, σε ηλικία 88 ετών. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ