Γαμπρός θα ντυθεί ο Ιντρις Ελμπα – Το πολυτελές μπάτσελορ πάρτι της νύφης σε πανάκριβο θέρετρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Γαμπρός θα ντυθεί ο Ιντρις Ελμπα – Το πολυτελές μπάτσελορ πάρτι της νύφης σε πανάκριβο θέρετρο [εικόνες]

Ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα με την μέλλουσα σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα και η μέλλουσα σύζυγός του, Σαμπρίνα Ντόουρ αποφάσισε να κάνει ένα μπάτσελορ πάρτι με μερικές από τις καλύτερες φίλες της.

Η Ντόουρ μοιράστηκες φωτογραφίες από το πάρτι της την Κυριακή και ευχαρίστησε τις εννέα φίλες της που ταξίδεψαν μαζί της για να περάσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στο θέρετρο Amangiri στην Γιούτα των ΗΠΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Had the most amazing weekend with the most amazing people. I love you all so much ❤️ #idrina #archyourback missing @jdebruyne @gurppanesar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Dhowre (@sabrinadhowre) στις 17 Μάρ, 2019 στις 6:10 μμ PDT

Σε μία από τις φωτογραφίες, το μοντέλο και οι φίλες της αγκαλιάζουν η μία την άλλη με την πλάτη τους στραμμένη στην κάμερα. Η Νύφη ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες φορώντας μια λευκά σατέν ρόμπα ενώ οι φίλες της φορούν ροδακινί σατέν πιτζάμες με την φράση «Η ομάδα της νύφης» γραμμένη στην πλάτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Dhowre (@sabrinadhowre) στις 17 Μάρ, 2019 στις 8:22 μμ PDT


«Πέρασα το πιο εκπληκτικό Σαββατοκύριακο με τους πιο καταπληκτικούς ανθρώπους. Σας αγαπώ τόσο πολύ» έγραψε στη λεζάντα η Ντόουρ και πρόσθεσε hashtag με το όνομα του ζευγαριού «Ιντρίνα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Dhowre (@sabrinadhowre) στις 17 Μάρ, 2019 στις 9:45 πμ PDT

Το πάρτι έκπληξη που διοργάνωσαν οι φίλες της νύφης
Η τούρτα με την φράση «Μέλλουσα κυρία Έλμπα»


Σε άλλα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram και το Instagram Story, η Ντόουρ μοιράστηκε στιγμιότυπα από το πώς πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους στο πολυτελές θέρετρο.


Το πάρτι περιελάμβανε ένα ιδιωτικό δείπνο, ψητά marshmallows και μια τούρτα που έγραφε: «Μέλλουσα κυρία Έλμπα». Την επόμενη ημέρα, οι φίλες της έκαναν ένα μικρό πάρτι έκπληξη στην Ντόουρ με μπαλόνια που έγραφαν την λέξη «νύφη» και μια πινακίδα που έγραφε: «Ανοίξτε την σαμπάνια, αλλάζει το όνομά της». «Είστε οι καλύτερες» έγραψε το μοντέλο στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε.


Ο Ίντρις Έλμπα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά την προβολή της ταινίας «Yardie» το 2018, την οποία και σκηνοθέτησε. Μιλώντας για την πρόταση γάμου στο περιοδικό People είχε πει πως ήταν «το μόνο πράγμα το οποίο τον έκανε τόσο νευρικό».

Ο Ίντρις Έλμπα με την Σαμπρίνα Ντόουρ στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Φωτογραφίες: Instastory, AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ