Ενας Ελληνας ετοιμάζεται να τρέξει στον δύσκολο Μαραθώνιο της Σαχάρας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας Ελληνας ετοιμάζεται να τρέξει στον δύσκολο Μαραθώνιο της Σαχάρας [εικόνες]

Ο Σπύρος Ρόης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έναν από τους δυσκολότερους μαραθώνιους του κόσμου, στον Μαραθώνιο της Σαχάρας, ετοιμάζεται να δοκιμαστεί ο Σπύρος Ρόης.

Ο αθλητής δεν θα διανύσει απλά τα χιλιόμετρα του μαραθωνίου αλλά θα τρέξει για να διαδώσει το σημαντικό μήνυμα του Συλλόγου Οραμα Ελπίδας και τη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών. Σκοπός του είναι να κάνει όλο τον κόσμο να κατανοήσει πως μπορεί να μπορεί να είναι ο μοναδικός που έχει τη δύναμη να σώσει έναν άνθρωπο που πάσχει από λευχαιμία ή άλλο σοβαρό αιματολογικό νόσημα.

Σε έναν από τους δυσκολότερους μαραθώνιους του κόσμου, στον Μαραθώνιο της Σαχάρας, ετοιμάζεται να δοκιμαστεί ο Σπύρος Ρόης

Ο Μαραθώνιος της Σαχάρας (Marathon des Samples) είναι άκρως απαιτητικός καθώς πρόκειται για έναν δρομικό αγώνα 250 χλμ., απόσταση που θα πρέπει να διανύσουν οι συμμετέχοντες σε έξι ημέρες στις δύσκολες συνθήκες της περιοχής.

Ο Σπύρος Ρόης, τον Ιούνιο του 2016, είχε κάνει τον Κολυμβητικό Διάπλου του Σαρωνικού απόστασης 80 χλμ. για τον Σύλλογο Πίστη.

Ο αθλητής δεν θα διανύσει απλά τα χιλιόμετρα του μαραθωνίου αλλά θα τρέξει για να διαδώσει το σημαντικό μήνυμα του Συλλόγου Οραμα Ελπίδας και τη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ