Μπακογιάννη: Οχι στις ακραίες φωνές και τις ακραίες πολιτικές - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Οχι στις ακραίες φωνές και τις ακραίες πολιτικές

Μπακογιάννη: «όχι» στις ακραίες φωνές και τις ακραίες πολιτικές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κάλεσε τους ψηφοφόρους να σταθούν με ψυχραιμία απέναντι στην κάλπη παρά την οργή για τα όσα έχουν περάσει από την επιβολή των μέτρων λιτότητας και παρά τον φόβο για όσα θα επακολουθήσουν.

«Ο ελληνικός λαός πιστεύω ότι θέλει να τιμωρήσει τα δύο κόμματα εξουσίας, δεν πρέπει όμως με κανένα τρόπο να «αυτοπυρποληθεί» πιστεύοντας ακραίες φωνές και ακολουθώντας ακραίες πολιτικές», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την επίσκεψή της στην έκθεση «Πόντος, δικαίωμα και υποχρέωση στη μνήμη», στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη.

«Άρα του προτείνουμε να σκεφθεί, να ψηφίσει θετικά, να ψηφίσει Δημοκρατική Συμμαχία, ένα κόμμα που από σήμερα λέει ότι «ναι» θα συνεργαστούμε, αλλά υπό συγκεκριμένους όρους, έτσι ώστε επιτέλους να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ