Εμφύλιος κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για έργο 2 δισ. ευρώ στο Ισραήλ - iefimerida.gr

Εμφύλιος κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για έργο 2 δισ. ευρώ στο Ισραήλ

Εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ σε σταθμό του Μετρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, που υπογράφουν 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατατέθηκε στη Βουλή, αντιδρώντας στη συμμετοχή της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) σε διεθνή διαγωνισμό για το τραμ της Ιερουσαλήμ.

Σε μια περίοδο που η επέκταση της συνεργασίας με το Ισραήλ αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος εκφράζουν την διαφωνία τους για τη συμμετοχή της ΣΤΑΣΥ στο έργο.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου που θα υλοποιήσει το έργο ύψους 2 δισ. ευρώ, βρίσκεται στο στάδιο της υποβολής οικονομικών προσφορών, οι οποίες αναμένεται να κατατεθούν τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.

Διαβάστε στο economistas.gr ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπογράφουν την ερώτηση, τι ζητούν από τον Υπουργό Υποδομών αλλά και το ενδιαφέρον της ΣΤΑΣΥ να διεκδικήσει και δεύτερο έργο στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση ισραήλ ΣΤΑΣΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ