Survivor 3: Το αναπάντεχο πρόβλημα που προκάλεσε ο Ογκουνσότο -Αϋπνοι όλοι [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Το αναπάντεχο πρόβλημα που προκάλεσε ο Ογκουνσότο -Αϋπνοι όλοι [βίντεο]

Ο Πατρίκ Ογκουνσότο στο Survivor 3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι στιγμής τα βράδια της ελληνικής ομάδας του Survivor 3 ήταν ήσυχα και κανείς δεν είχε προβλήματα ύπνου. Η άφιξη, όμως, του Πατρίκ Ουγκουνσότο άλλαξε την κατάσταση.

Ο Πατρίκ Ογκουνσότο έφτασε στον Αγιο Δομίνικο προκειμένου να δυναμώσει την ελληνική ομάδα και κάνοντας όλους τους παίκτες να χαρούν με την άφιξή του.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως κάνει δύσκολο τον ύπνο των υπολοίπων καθώς... ροχαλίζει. Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα και Κυριάκος Πελεκάνος, μάλιστα, ξύπνησαν από το ροχαλητό του συμπαίκτη τους και δεν μπορούσαν να κοιμηθούν.

Στο χθεσινό επεισόδιο, έπαιξαν μεικτές ομάδες και από τη νικήτρια προέκυψε μέσω άλλου παιχνιδιού ο νικητής ενός πολυτελούς αυτοκινήτου. Ο Τόνι Σταυράτης ήταν τελικά αυτός που πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και πήρε το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρικ Ογκουνσότο Survivor survivor 3
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ