Ιεροκήρυκας λέει στους γονείς να χτυπούν τα παιδιά για μη γίνουν ομοφυλόφιλοι - iefimerida.gr

Ιεροκήρυκας λέει στους γονείς να χτυπούν τα παιδιά για μη γίνουν ομοφυλόφιλοι

Βόρεια Καρολίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου, μέσω μπλογκς, κάνει αυτές τις μέρες το φοβερό ομοφοβικό υβρεολόγιο του ιερέα Σον Χάρις από την Βόρεια Καρολίνα.

Ο πάστορας της Εκκλησίας Berean Προδρόμου στο Fayettesville στην ομιλία του στην εκκλησία, ούτε λίγο ούτε που μίλησε για σωματική βία στα παιδιά στην τρυφερή νηπιακή ηλικία αν δείξουν αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας πρότεινε στους γονείς να επιτεθούν στα παιδιά τους εφόσον φαίνεται να παρουσιάζουν συμπεριφορά έξω από τα πρότυπα των δύο φύλων. Χαρακτηριστικά για τα αγόρια ανέφερε « Μπαμπάδες, αμέσως μόλις θα δείτε το γιο σας να σπάει τον καρπό. Μην πτοηθείτε. Δώστε του μια καλή γροθιά. Εντάξει; Δεν πρόκειται να φέρεται έτσι. Είναι φτιαγμένος από το Θεό να είναι αρσενικό και θα είναι αρσενικό.»

Όπως ήταν αναμενόμενο οι ακραίες δηλώσεις του ιερέα, προκάλεσαν την ισχυρή αντίδραση ομάδων προστασίας παιδιών, μελών της ομοφυλοφιλικής κοινότητας και πλήθος άλλων πολιτών που θεωρούν πως τέτοιες εκφράσεις δεν ταιριάζουν σε κληρικό.

Από τη μεριά του, ο ίδιος προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη πως όλα είναι αποτέλεσμα μιας παρεξήγησης αφού αστειευόμενος μίλησε μεταφορικά θέλοντας να υπερασπιστεί την πίστη του στην ανάγκη να ενισχύουν οι γονείς τους παραδοσιακούς ρόλους των δύο φύλων στα παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ