MasterChef 3: Εκπληξη η σημερινή δοκιμασία για τους παίκτες- Τι θα δουν μόλις ανοίξουν το κουτί [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Εκπληξη η σημερινή δοκιμασία για τους παίκτες- Τι θα δουν μόλις ανοίξουν το κουτί [βίντεο]

Ο Χρήστος Μπάρκας του MasterChef 3/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ξέρουμε ποιος σκέφτεται τις δοκιμασίες στο MasterChef, αλλά όποιος το κάνει σίγουρα έχει πολύ φαντασία.

Κι αυτό γιατί και η σημερινή δοκιμασία θα είναι πρωτόγνωρη για τους δράστες.

Μετά, λοιπόν, την αποχώρηση-σοκ του Τάσου, οι παίκτες του MasterChef 3 θα μπουν στην κουζίνα για να αποδείξουν πως μπορούν να τα βγάλουν πέρα ακόμη και στις πιο απαιτητικές δοκιμασίες.

Στο σημερινό, λοιπόν, «Mystery Box», οι πάικτες θα έχουν ένα κουτί- μπάμπουσκα μέσα από το οποίο θα τους αποκαλύπτονται συνεχώς νέα υλικά, με τα οποία στην συνέχεια θα πρέπει να δημιουργήσουν ευφάνταστες και πρωτότυπες συνταγές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το τεστ Δημιουργικότητας θα απαιτήσει το 100% της φαντασίας των παικτών και φυσικά πολύ συγκέντρωση.

Δυστυχώς όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, κάποιοι δεν θα καταφέρουν να αναδείξουν στα πιάτα τους την δημιουργικότητά τους και θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ