Μενεγάκη: Οι «αρετουσάριστες» φωτογραφίες είναι περσινές! [βίντεο] - iefimerida.gr

Μενεγάκη: Οι «αρετουσάριστες» φωτογραφίες είναι περσινές! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δημοσίευμα περιοδικού που - υποτίθεται - δείχνει φωτογραφίες από το πρώτο της μπάνιο για το 2012 σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας απλά, αλλά εμφανώς ειρωνικά, ότι μάλλον οι φωτογραφίες είναι περσινές, καθώς φέτος δεν έχει μπει ακόμα στη θάλασσα.

Με την ένδειξη «χωρίς ρετούς» το ΟΚ! δημοσίευσε σήμερα τέσσερις φωτογραφίες της παρουσιάστριας στην παραλία στα Άχλα της Άνδρου, όπου απεικονίζεται να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ το κείμενο του περιοδικού γράφει: «Χαμογελαστή και ελαφρώς μαυρισμένη μετά το πρώτο της μπάνιο στα Άχλα εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κηφισιά η Ελένη Μενεγάκη».

Η είδηση βρίσκεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού, το οποίο όταν είδε η Ελένη είπε: «Κι εγώ υπάρχω με ένα μαγιό, αλλά πρέπει να είναι περσινό, γιατί φέτος δεν τόλμησα να κάνω βουτιά», και συνέχισε παρακάτω, σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ