Νέα εκδοχή για την επίθεση στην Ουτρέχτη από το Anadolu -Οικογενειακές διαφωνίες πίσω από το κίνητρο του δράστη - iefimerida.gr

Νέα εκδοχή για την επίθεση στην Ουτρέχτη από το Anadolu -Οικογενειακές διαφωνίες πίσω από το κίνητρο του δράστη

O 27χρονος Τούρκος δράστης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την επίθεση σε τραμ στην Ουτρέχτη, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν λίγα λεπτά το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, επικαλούμενο συγγενείς του 37χρονου Τούρκου Γκιοκμέν Τανίς, τα αίτια της επίθεσης, αφορούσαν «οικογενειακά ζητήματα». Όπως αναφέρει, ο δράστης πυροβόλησε έναν συγγενή του και στη συνέχεια, όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν.

#BREAKING Netherlands: Suspect of attack Gokmen Tanis shot relative and those trying to help due to family matters, relatives say

Η Ουτρέχτη, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο τραμ, ήταν πόλη-φάντασμα αφού δεν κυκλοφορούσαν τα μέσα μεταφοράς και οι κάτοικοι ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους, ενώ ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονταν στους δρόμους.

Ο ένοπλος, που πιθανώς είχε συνεργούς, διέφυγε σύμφωνα με πληροφορίες με ένα κλεμμένο, όπως αποδείχθηκε, κόκκινο Renault Clio, το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο σε άλλο σημείο της πόλης. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ήταν με τη μηχανή αναμμένη και πως σε αυτό υπήρχε ένα σημείωμα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό τί ανέφερε αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ