Μονόζυγο με ένα φίδι τυλιγμένο στον λαιμό -Η «τρελή» άσκηση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του επί κοντώ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μονόζυγο με ένα φίδι τυλιγμένο στον λαιμό -Η «τρελή» άσκηση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του επί κοντώ [βίντεο]

Η Σάντι Μόρις και το φίδι της κάνουν μονόζυγο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα μπορούσε να αποτελέσει το καλύτερο κίνητρο για αυτή την άσκηση. Ποιος δεν θα έδινε το... 110% των δυνατοτήτων του για να κάνει γρήγορα τις απαραίτητες επαναλήψεις στο μονόζυγο αν είχε ένα φίδι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του;

Βέβαια, η Σάντι Μόρις δεν κατέφυγε σε αυτή τη λύση για τον συγκεκριμένο λόγο. Απλά, η Αμερικανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ έχει... τρέλα με τα ζώα. Και κατά τα φαινόμενα, θέλει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους. Ακόμη και κάνοντας μονόζυγο, όπως έδειξε σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

A clip of what kind of content I’ll be posting to #tiktok pic.twitter.com/tKxSuWU0l0

Η 27χρονη Αμερικανίδα είναι μία από τις πιο «ζόρικες» αντιπάλους της Κατερίνας Στεφανίδη και της Νικόλ Κυριακοπούλου. Το 2018 αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ στον κλειστό στίβο, έπειτα από τα αργυρά μετάλλια που είχε πάρει στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου το 2017, πίσω από την Στεφανίδη.

Πέρα όμως από τις τρομερές επιδόσεις της- άλλωστε με ατομικό ρεκόρ 5,00 μ. είναι η δεύτερη καλύτερη επικοντίστρια όλων των εποχών πίσω από την Γελένα Ισινμπάγιεβα (5,06 μ.)- έχει τρέλα με τα ζώα. Μεγάλωσε με πρότυπο τον Στιβ Ιργουιν, τον γνωστό «Κροκοδειλάκια» και στο σπίτι της έχει έναν σκύλο, τέσσερις σαύρες, τρία φίδια, ένα πουλί και ένα τεράστιο ενυδρείο με ψάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ