Μadame Phu Man Chu: Το βιετναμέζικο που μόλις άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας - iefimerida.gr

Μadame Phu Man Chu: Το βιετναμέζικο που μόλις άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας

Φωτογραφία: Madame Phu Man Chu
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ασιατική κουζίνα είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στη χώρα μας, αλλά την έχουμε γνωρίσει κυρίως μέσα από ιαπωνικά, κινέζικα και ταϊλανδέζικα εστιατόρια.

Ακόμα μια χώρα από τη μακρινή Ασία διαθέτει μια εξαιρετική γαστρονομική παράδοση, που έφτασε η ώρα να ανακαλύψουμε. Ο λόγος για το Βιετνάμ, του οποίου η κουζίνα θεωρείται μια από τις πιο υγιεινές και εύγευστες του κόσμου.

Η βιετναμέζικη σχολή χρησιμοποιεί αρκετά τη ζάχαρη, το κάρυ και διάφορα μπαχαρικά, ενώ, δεν λείπουν και οι πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις.

Φυσικά, το ρύζι αποτελεί απαραίτητο συνοδευτικό και το πιο διαδεδομένο είναι το jasmine -μάλιστα η παράδοση λέει ότι πρέπει να φας μέχρι και τον τελευταίο κόκκο που έχεις στο πιάτο σου για να έχεις καλή τύχη.

O Κωνσταντίνος Ζουγανέλης είχε την ιδέα να φέρει το Βιετνάμ στο κέντρο της Αθήνας και το εστιατόριο «Madame Phu Man Chu» είναι πλέον γεγονός.

Γνωρίστε καλύτερα το Madame Phu Man Chu και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ