Η Κόνυ Μεταξά ποζάρει ολόγυμνη στο φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κόνυ Μεταξά ποζάρει ολόγυμνη στο φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη [εικόνες]

Η ηθοποιός Κόνυ Μεταξά. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης εκτός από την ηθοποιία λατρεύει και την φωτογραφία και το αποδεικνύει πολύ συχνά με τις φωτογραφίες που αναρτά στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πολύ συχνά φωτογραφίζει γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, όπως είχε κάνει και με την γυμνή φωτογραφία της πρώην συντρόφου του, Μαίρης Συνατσάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Chatziaggelakis (@spyros.chatziaggelakis) στις 18 Μάρ, 2019 στις 4:57 πμ PDT

Αυτή την φορά όμως, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δημόσιευσε στον λογαριασμό του στο Instagram δύο φωτογραφίες της Κόνυ Μεταξά. Η ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του γυμνή και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Chatziaggelakis (@spyros.chatziaggelakis) στις 16 Μάρ, 2019 στις 4:16 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ